Dobrý den,dnes končím 40 tyden a CS 6?Kdybych neporodila,tak v pondělí nástup do nemocnice.Mate s tímto někdo zkušenosti..
Nemusí nic a nebo i všechno nikdo neví kdy se prcek rozhodne jít ven někdy se jim musí pomoc
mela jsem to stejne.Rodila jsem 40+5 nebo 40+ neco nevyznam se v tom.Hodinu pred tim nez malou meli vyvolavat 😀. Asi se bala, tak radeji vylezla sama a rychle ven 🤣🤣🤣
@petra324 můžete porodit každým dnem nebo až za 14 dní. Každé miminko má svůj čas. Dle zkušeností teď už vím, že bych s vyvolaním počkala co by to šlo. 42tt je normální a pokud nejsou žádné komplikace není důvod spěchat. Držím pěsti.
Děkuji moc🤗
Já teda byla na vyvolání 41+0, prostě nechtěl ven ani prd 😀 bála jsem se toho, protože jsem byla otevřena sotva na prst a nešel ani Hamilton ani prasknout voda. Takže jsem musela nastoupit den předem na preindukci (přípravu na vyvolání) a druhý den ráno se začalo vyvolávat. Od podání té vyvolávací tablety byl malý za 5h venku. Takže za mě to tak hrozné (krom větší bolesti) nebylo
Nevím, co je to CS 6...?
Já: 40+0 Hamilton, rodila jsem 40+4. Večer před tím jsme byli na pořádné procházce a zkončili u sousedů... Kamarádka se zeptala, jestli už chci zítra rodit a mrkla na manžela. Já, že jsem chtěla rodit klidně včera. Soused přinesl červené víno, dala jsem si 2dcl a ve 4 ráno mě vzbudily slabé kontrakce. V 7:30 jsme dojeli do porodnice. Malá se narodila v 10:30
Už měla lehce zakalenou plodovou vodu a posílala se na rozbor. Kolegyně z práce přenášela déle a plodovku už měla úplně zkaženou... Tím nechci strašit, ale zase bych to s oddalováním nepřeháněla.
@kafr tu zkazenou plodovku máte potvrzenou? Pokud se vyvolává děťátko se do ni kůže vycurat nebo vykakat a pak je zakalená 🤷🏻♀️
@slunecnice358 U mě: od porodu si to pamatoval manžel, že PA hlásila zakalenou plodovku Mudr. Nic nevyvolávali, porod byl přirozený. Mi pak dětská Mudr přišla říct výsledky rozboru, že jsou ok.
U kolegyně už nevím, zda měla poprod vyvolávaný, ale říkala, že plodovku měla úplně zkaženou, zelenou a smrdící a že byl zázrak, že malá neměla otravu. Na kolik si to přibarvila, a jak přesně to bylo, to samozřejmě nemůžu říct...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@petra324 co by to asi znamenalo vyvolání. Příští týden možná budete mít prcka u sebe 🙂 na světě