Holky, začínáme 40tt, už asi 1,5hod mě bolí celé břicho ( ale bolest není nijak velká, jen cítím, že se tam něco děje ) nejsou to žádné intervaly, ale prostě v kuse.. jinak žádné jiné potíže nejsou.. máte některá prosím zkušenost? Může se jednat o začínající porod i když bolest není nijak hrozná a je v kuse? Jsem prvorodička a jsem z toho už zmatená 🙄 předem vám děkuji za odpovědi.
Já být tebou tak se nechám zkontrolovat v porodnici. Po mé zkušenosti s porodem už bych nečekala na silné a pravidelné kontrakce...
Být tebou, jela bych. Me bylo vlastně jen tak prerusovane špatně od žaludku. Nebýt toho, ze mi u toho praskla voda, tak jsem myslela, že je mi jen špatně z přejedení. A už jsem byla v porodnici na sedm cm. To už bych dojet nestihla. A práve kontrakce se mi rozjeli až tam. Tak držím pesti.
Takhle se mě rozjela preklampsie, břicho mě bolelo jakobych si ho přeležela, bouchla se do něj....bolelo úplně celý....ale malý v břiše teda úplně neskutečně kopal jako když chce vyskočit ven.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud nekrvacite a citite pohyby,videla bych to spis na nejakou pripravu na porod ,ale take to muze byt jen nejaka falesna bolest 🙂