Maminky mate, prosim, nektera z Vas s timto zkusenost? Od 36 tydne me strasili, ze nedonosim do 38 tydne, nasadili nejaky prasky..Ted jsem pet dni po terminu a porad nic. Nic mene uz mi 3x udelali hmat (vzdy po tydnu) a nic..zadne bolesti, zadne spineni, krvaceni..nic. Je mozne, ze to ten dotycny doktor nedela spravne?Jinak jsem ve fazi, ze pokud se to do pondeli nerozjede, tak budeme vyvolavat. Paradox, ze nejdriv do vas cpou prasky na udrzeni a pak do vas budou cpat prasky na vyvolani:(
já to měla podobně, přenášela jsem nakonec 9 dní, kdy mi těsně před vyvoláním prdla voda a vše začalo samo...H. mi dělali, ale žádný účinek to nemělo, někde jsem i četla, že to není moc dobré, může hrozit infekce apod., navíc..pokud to není připravené, tak to prostě nepůjde...nech to volně, na ten sexík bych taky sázela víc...termín je spočítaný od mensesu, takže to neber jako dogmu, třeba váš termín prostě ještě ani nenastal...pokud je mimi ok, dej mu čas... 😉 to čekání je hrozné, zažila jsem to...ale to už vydržíš a za pár dní budeš mít ten řvoucí uzlíček u sebe 🙂 držím palec!
Me ho dělali 3x, 3 ruzni doktoři a vyslrdek nula. Uz bych si to nikdy nenechala udelat. Psk to stejne prislo samo... 🙂 Rodila jsem ve finale 41+1
Hmat má smysl pokud je vše k porodu nachystané, pokud ne, nerozjede se to....mimochodem, mě se tři hodiny po něm rozjel porod 🙂
přesně tak funguje to když to je nachystané.... je to těžké, ale prostě vydrž 😉
a proč budou vyvolávat už v pondělí? to je teprve týden po termínu podle tvého pasu tady na MK
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
to je spis otazka na nejakeho doktora.
Ja myslim, ze to spis dela dobre, ale telo nejak neni nachystane.