Včera jsme absolvovaly třetí screening a nečekaně nám daly 3D fotku , vždycky jsme dostavaly jen normalní fotku, no jdu si trochu pro uklidnění, kdo byl taky a jaký byl výsledek po narození, myslíte, že ten velkej rozplaclej nos jí zustane?
Nezůstane ;)
Upřímně mě ty 3D fotky vždycky tak trochu děsily, nevěděla jsem, že je ted dávají..
Naše dcera měla na utz fotce strašně velký nos. Já měla strach, že se nevdá a manžel jí dokonce začal říkat Bosana. 😂 Realita je naštěstí jiná. Má krásný nosánek. Tak neboj.
děkuju moc holky trochu ste mě uklidnily 🙂
Nezustane nebojte se je tam zmackana 🙂 az vyleze narovna se ji vsechno. My jdeme na 4D ultrazvuk v lednu a jsem moc zvedava :D ale hodne lidi rika ze jsou proste bohuzel osklive takze budu pocitat s tim ze buhvi jak nas maly bude vypadat :D 🙂)) ale stejnse se na to moc tesim 🙂 dokonce nekteri doktori nechteji moc ve tretim trimestru fotky z UZ davat protoze proste nejsou hezke 🙂
Muj gynekolog memu diteti po 3D ultrazvuku rikal strasidlo 😂 😂 neboj, je to jen ultrazvuk, realita je jina 🙂
@jjasmina neee bude krásná! Neboj
Vzpominam si diky tehle diskuzi, ze jsem jednou resila totez kvuli 3d fotce, taky velky nos 😀 no a dcera je uplne nadherne dite, tak bych to hodila za hlavu 🙂
naše miminko má na 3D taky mega nos, rozpláclý..ale nic si z toho nedělám, doktor říkal, že to má většina dětí, že můžou být namáčknutí na stěnu dělohy, tak se jim tak rozplácne. Snad ho teda nebude mít takový i v reálu, uvidíme za pár dní🙂
@goovana jeee tak je vazne roztomila :D 🙂)) to je prvni 3D ultrazvuk co jsem videla o kterem se opravdu da rict ze je roztomily :D
@barcachejn dekuju.😍
My na nej jdeme ve 26tt :D tak jsem zvedava jak bude maly uz videt 🙂))
@barcachejn ano z 26 TT je tato fotka
Buď v klidu je to zkreslené.. dcera vypadala jako. Shrek 😂😂 měla hrozně velký uši jak antény. Je to krásná holka.😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jjasmina syn vypadal uplne jinak nez na ultrazvukovych fotkach 😉 je to hodne nepresne.. rty mel ale uplne stejne jako na fotkach.
Krom toho ty deti jsou z plodovky takove rozmočene.. po ,,uschnuti,, druhy den zase vypadaji jinak nez v den porodu