Ahojky holky ,ráno jsem se probudila a měla jsem mokré pyžamo kolem prsů , jakože dost . Je to normální ? Teď když na prso macknu ,teče z něj čirá tekutina ,je to mlezivo ? Možná trhly dotaz ,ale přijde mi to brzo :D
Kamarádce teklo mlezivo od 5. měsíce a po porodu měla druhý den mléko 🙂
Není to brzo. Je to normální... Tělo se připravuje... 😉
Mimochodem já zjistila třetí těhotenství tím, že mi začalo malinko téct mléko ještě před testem...🤷
(Ale to není tak běžné)
Děkuji za uklidnění 🙂 většinou slyším informace ,že se mlíčko nechce tvořit (mlezivo ) po porodu ,tak mě to trošku zaskočilo ;)
Tak pokud si prováděla masáž, tak si prso podrazdila, proti to teklo..
Já mám mlezivo od 35 tt
Ahojky, je to úplně normální 🤣
Já jsem ve 23tt a prsa už mi tečou také, sice ne moc ale počítám s tím, že taky mi poteče víc a víc 😆
Nemám bohužel žádnou zkušenost s masáží jako přípravou na kojení. Možná se k tomu vyjádří někdo, kdo o tom ví víc..
Urcite je to ok, naopak vyborne - uz mas pro miminko mlicko pripraveno 🙂 Ja uz mam mlezivo pomaloucku ted ve 27tt, i kdyz zatim po par kapkach.
@petranaty Masaz je zbytecna, proc predpokladat, se budes mit nejaky problem? Proste nechej prsa jak jsou, ony to zvladnou 😉 Jinak mlezivo se spousti vetsine zen uz pred porodem, jen treba samovolne netece kazde. Po porodu se teprve naliji prsa, ale to az tak 3-4 dny po nem. Mlezivo po narozeni staci.
@krupka3 mě to právě včera říkal dr.v pořádně že je mám masírovat mokrou žinkou ať jsou připravené na to dítě ...ale můj dr.je hrozný ,hned jak porodím , odcházím od něj ...vůbec mi nedává žádné informace ,ani nevím zda jsem na porod připravena ,nebo mám ještě čas ...ještě že už jdu v pátek do porodnice ,tam se snad dozvím víc . Termín mám 2.4
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Někde jsem četla, že se to stává 🙂