36+2tt. Jak na bolesti zad a třísel?

noeminkad
9. říj 2020

Ahoj všichni jsem 36+2tt,a jsem pořád v pohybu prostě nedokážu jen tak sedět, pořád něco vymýšlím, a když mám dost tak si sednout musím to je jasné 💪😂a jak se ctíte vy v tomto týdnu? No já už bych to chtěla mít za sebou přijdu si hrozně plná jim strašně málo a teda zdravě. Ale mám problémy se spaním všechno mě bolí při vstávání nebo při otáčení se je to strašné a přitom se hýbu jak blázen. Takže jak si ulevit bolí mě šílené bedra a trisla když hejbu s nohama. Děkuji za odpověď

noeminkad
autor
9. říj 2020
noeminkad
autor
9. říj 2020

@noeminkad já 36tt

lolam10
10. říj 2020

Mne pomohla az fyzioterapeutka.jinak az budete mit vic deti uz si neodpocinete v dalsim tehu tak jestli mate prvni zkuste to vyuzit...

noeminkad
autor
10. říj 2020

@lolam10 Tohle bude mě druhé dítě. Ale mělo by to po porodu přestat vše bolet nebo natékat nohy, já opravdu špatně vstávám z postele ne protože bych byla příliš silná ale pro to že mě bolí klouby. Tak já jen doufám že mi to nezůstane

lolam10
11. říj 2020

@noeminkad ja nemohla ke konci ani chodit jak me bolelo vse a po porodu jak kdyz utne...ted u 3.tehu jsem v peci fyzio a je to nebe a dudy a jsem za to fakt rada...

noeminkad
autor
11. říj 2020

@lolam10 mi chceš říct že to zůstane po druhém těhu? Má ségra taky porodila nedávno druhé a říkala že vše z ní spadlo. Ještě nejsem tak stará :D

lolam10
11. říj 2020

@noeminkad ne rikam ze po porodu se to spravilo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru