Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kdy se vám objevili poslíčci.
A jestli vůbec, já do teď nic až na tvrdnuti břicha v noci když potřebuji na záchod.
Žádné jsem neměla. 37+4 praskla voda, 37+5 porod
Neměla jsem vůbec, břicho mi ztvrdlo jednou, ale to bylo po svatbě, kterou jsem měla na přelomu 8. a 9. měsíce. Porod začal prasknutím vody.
Já měla, ale až později, kdy přesně, to nevím. Každopádně to nic neznamená, stejně museli vyvolávat až 41+2. Někdo nemá vůbec a porodí rychle, levou zadní. 🙂
Já jsem 39+3 a poslíčky buďto nemám (a neměla jsem), nebo to nepoznám 😀 ale všichni mi říkají, že porod bych prý poznala 🙂 tak čekám.
Já je neměla, rodila jsem spontánně v 39+0tt
Poslíčky jsem neměla vůbec, rodila jsem 14 před termínem 😉
Jsem 41+1 a do teď nevím co to je 🤷😁
Ja jsem taky ani u jednoho miminka poslicky nemela. Prvni porod ve 37+4, druhy ve 40+4.
@koko123 me tvrdilo břicho od 19tt, poslicci od 29tt a porod 39+3 akutní sekce pro ozvy. Kamarádka u druhého žádné tvrdnuto žádné policky 39+2 rano divná bolest ze to nebylo jako u prvního myslela si ze to jsou zarazene prdy. Nicmene jeli do porodnice tam.prijeli 9:50 a 10:35 bylo mimo na světě. 😂🤷♀️ každý to ma jinak
U první dcery jsem žádné neměla. U druhé dcery byly asi od 37tt dost časté,
Děkuji za odpovědi no doufám, že to nebude tak rychlé, teď mi začalo častěji tvrdnout břicho, dnes jsem 37+4tt poslicci pořád nic, mám zjištěného streptokoka tak bych ráda stihla i antb.😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@koko123 Ani v jednom těhotenství jsem poslíčky vůbec neměla.