Ahoj. Holky,prosím o radu. Jsem dnes přesně 36tt a od včerejška mi tvrdne břicho a hlavně bolí stydká kost ( jako po jízdě na kole). Včera jsem večer nemohla usnout,miminko hrozně kopalo.Když sedím a pak vstanu, břicho je fakt jak šutr... Zažila jste to některá? Mám strach rodit takhle relativně brzo .Díky
Já to měla ve 32tt. Měla jsem poslíčky, že jsem nemohla pomalu ani chodit a taky mě bolela pipka. Za gauče jsem couvala po čtyřech. Nechali si mě v nemocnici na kapačkách a pak jsem měla magnesium. 😊
Jsem ve 29tt a poslíčky mám od 27tt. Prcek a vše je v pořádku, Podle Dr vydržíme do termínu a klidně se stává že maminka i přenáší. Holt u dcery jsem poslíčky nezažila, tak teď si je asi musím pořádně užít 😀
Jsem ve 31tt (3. tehotenstvi) a mam takove poslicky od 29tt. Dle me doktory do 36tt brat magnesium a pak uz prestat. Poslicci se pak uz musi jen vydrzet (coz musim i ted). 😉 U druheho tehu jsem mela poslicky tez silne a rodila jsem 39+5tt. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj. Já jsem v 34tt a mívám to prakticky často, beru magnosolv, břicho mě večer bolí a tvrdne často, téměř pokaždé co vstanu. Dnes na kontrole mi lékař řekl, že je vše v pořádku. Od kamarádek jsem slyšela, že bříško už potom bude tvrdnout téměř pořád. S tou bolestí, prcek už přece jen tlačí hlavou dost na spodek a všechno se připravuje k porodu 🙂. Poslíčky někdo mívá už od 32tt a ještě přenáší 🙂. Neměla bych strach, ale pokud se ti to nezdá, skoč si pro jistotu k doktorovi 🙂.