Zdravim jsem ve 35tt na konci 31tt jsem dostala bolesti který trvali od 9 rána do 1 do rána , začalo mi pomalu klesat břicho teď ho mam hodně nízko nehorázné mne to tlačí dole na mocaku a bolí mne při chůzi kyčle a v trislech začala jsem i více curat do 10 min chodím tak 7krat je to normální nebo mi hrozí předčasný porod k Dr jdu teď 25.7
@micicicicinka já bych si teda.pro jistotu zavolala na pohotovost možná bych tam radši i jela. Kamarádka když takhle části curala tak to nakonec byla plodova voda a dojela za pět 12 a šla akutně císařem. Nechci strašit může i nemusí to vůbec nic znamenat ale radši bych jela jak se říká radši 100x. Zbytečně než Jendou a pozdě.
Měla jsem poslíčky a hlavičku narvanou na špuntu snad od 27tt, jak jsem se 5x nevyčůrala, tak bych se po... :D , kyčle taky bolely - navýšily jsme s Dr. magnezko a dostala jsem progesteron čípky, abych vydržela dalších 10 týdnů... Teď jsem 3 dny před termínem a vše je pořád na svym místě :D Pokud se vám ale něco víc nezdá, nechala bych se zkontrolovat dřív 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@micicicicinka To ti nikdo neporadí, mě už břicho kleslo taky (34tt končím) , tvrdnutí a poslíčky mám víceméně nonstop i přes braní magnezka. Močák je vtipálek, v určité poloze se už nevyčurám (musím stát nad mísou....) a chce se mi prakticky pořád, malá má hlavu na čípku, takže tam prostě vyvíjí silný tlak. Někdo to s tímto vším přeskáče až do 42tt, někomu už se začne sypat mimčo ven. Těžko říct.. já v minulém těhu krvácela a pocity byly stejné, rodila jsem v 36tt. Teď bez krvácení a mám pocit, že se to ještě nechystá, přitom příznaky jsou jinak velmi podobné. Možná intuice...tehdy mi říkali dva dny před porodem, že jsem zamčená, cesty nepřipravené, čípek krásně drží, leč je překrvený tlakem - proto krev. Nic nenasvědčovalo tomu, že se to rozběhne, přestože mi předčasný porod hrozil. A porodila jsem překotně o dva dny později. Teď už je to prostě na těle a na miminku, jak se rozhodne a co ještě zvládne. Ty víc odpočívej a uvidíš na kontrole🙂