Dobrý den,
Mate zkušenosti???
Mě těhotenství probíhá skoro normálně, tedy vše je zatím v pořádku. Avšak už druhý den, co se vzbudí mám bílý výtok na kalhotkách, něco jak, když probíhá ovulace nebo tak . Je to mé druhé těhotenství, probíhá úplně jinak, ale toto neznám. Děkuji za postřehy👍👍👍vím, že už se blížíme do finále
@leniczka23 jj na co jedine trpím, jsou záněty, u prvního jsem měla třikrát atb, u tohoto zatím jen jednou na začátku.
Jinak už mám takové křeče 14 dní.
@barulina já jsem blinkala snad do 5 měsíce, bylo mi zle, chtěla jsem pořád spát, obrovská žízeň-u druhého. Teď už jen odstrihavam metr, pořád mi je divně, nemám na nic chuť, nepribrala jsem ani kg. Těhotenství, zlatá dieta. Už bych se ráda najedla. 35tt a vyjít schody je náročné, nákupy mne nebaví. Starší syn mne pořád někde tahá a já vůbec nemůžu 🤣🤣🤣🤣
No uprime ja mam bily takovi az hlenovity vytok cele tehu 🙂 vzdy to je pri zvysene aktivite nebo kdyz dele chodim... Dle dr je to v poradku 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@makra1988 Je to naprosto normalni..u orvniho jsem teda take nemela ale u druheho jsem mela zemer od zacatku, pak to ustalo a vratil se zas ve 3 trimestru. Pokud te nic nesvedi, nepali, je vse ok tak se nemusis bat. Preji pohodovy zbytek tehotenstvi😊