35. tt a bílý výtok. Máte zkušenost?

makra1988
18. únor 2020

Dobrý den,

Mate zkušenosti???
Mě těhotenství probíhá skoro normálně, tedy vše je zatím v pořádku. Avšak už druhý den, co se vzbudí mám bílý výtok na kalhotkách, něco jak, když probíhá ovulace nebo tak . Je to mé druhé těhotenství, probíhá úplně jinak, ale toto neznám. Děkuji za postřehy👍👍👍vím, že už se blížíme do finále

leniczka23
18. únor 2020

@makra1988 Je to naprosto normalni..u orvniho jsem teda take nemela ale u druheho jsem mela zemer od zacatku, pak to ustalo a vratil se zas ve 3 trimestru. Pokud te nic nesvedi, nepali, je vse ok tak se nemusis bat. Preji pohodovy zbytek tehotenstvi😊

makra1988
autor
18. únor 2020

@leniczka23 jj na co jedine trpím, jsou záněty, u prvního jsem měla třikrát atb, u tohoto zatím jen jednou na začátku.
Jinak už mám takové křeče 14 dní.

barulina
18. únor 2020

@makra1988 to budou posliccu

makra1988
autor
18. únor 2020

@barulina jj někde jsem se dočetla, že u druhého těhotenství mohou být cítit. U prvního to neznám. Je to všechno jakési jiné. Jsem zvědavá na porod 🤣

barulina
18. únor 2020

@makra1988 to mi povidej. U dcerky jsem nevedela ze jsem v tom az do porodu. Ted u syna zo vim a moc d9bre. Pripadam si jak hypochondr

makra1988
autor
18. únor 2020

@barulina já jsem blinkala snad do 5 měsíce, bylo mi zle, chtěla jsem pořád spát, obrovská žízeň-u druhého. Teď už jen odstrihavam metr, pořád mi je divně, nemám na nic chuť, nepribrala jsem ani kg. Těhotenství, zlatá dieta. Už bych se ráda najedla. 35tt a vyjít schody je náročné, nákupy mne nebaví. Starší syn mne pořád někde tahá a já vůbec nemůžu 🤣🤣🤣🤣

barulina
18. únor 2020

@makra1988 ja uz 3.tyden marod. Zacatky celkem ok. Ale pak 3.trimestr sama lahudka. Ale co uz, ono to zq to stoji. Vydrzme

barcachejn
18. únor 2020

No uprime ja mam bily takovi az hlenovity vytok cele tehu 🙂 vzdy to je pri zvysene aktivite nebo kdyz dele chodim... Dle dr je to v poradku 🙂

jitkas35
28. únor 2020

@makra1988 pokud nemáš jiné problémy tak to je v pohodě, ja tenhle výtok mám snad už od začátku druhého trimestru, teď jsem 37tt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru