34. týden těhotenství. Jak se cítíte?

slunecnice358
16. říj 2019

Ahoj. Jak se cítíte kolem 34tt? Já příšerně... všechno mne bolí, cítím se jak velryba. Jak se to dá vydržet ještě dalších 6 až 8 týdnu? Docela si zoufám 😔🙃

denca033
17. říj 2019

@slunecnice358 úplně tě chápu. Jsem 35tt a je to už hrozný. Všechno mě bolí hlavně záda

kkaajinka
17. říj 2019

Uplne stejně holky,jsem 35tt,a ještě jako bonus teh.cukrovka a dietka

veronikava
17. říj 2019

Ahoj, jsem na tom úplně stejně😄.. záda mě teda tolik už nebolí, protože jsem našla super mastičku, která mi docela dost ulevila, ale se spánkem je to hrozny.. pořád se budím a lítám na záchod jak už je mimčo velký a tlačí na močák, tohle jsem tak do 5 měsíce vůbec neznala😄.. a teď teda poslední dobou je mi pravidelně ráno a večer špatně od žaludku.. jak na zvracení ale nezvracím, tak nevím čím to je.. mám to i když se najím i když se nenajim zkoušela jsem vše už😄.

pecka812
17. říj 2019

Čauky, jsem 34tt a už bych brala mít to za sebou 😂 Zabíjí mě přetáčení v noci, buď me bolí kyčle nebo třísla 😂 A píchání v břichu při chůzi, to taky neni žadný med :D Asi bude hůř, ale už jen chvíli ❤️

besi114
24. říj 2019

@slunecnice358 ahojky, mám to stejně. Bolesti zad, při chůzi umírám. Sotva funim. A v noci chodím několikrát na záchod. Děs.

kikina_8
26. říj 2019

Zdravim Vas zeny, mam takovy hloupy dotaz, jsem sice po druhe tehotna, ale tentokrat je vse uplne jine, nez prvne. Proto me zajima Vas nazor, posledni 3-4 dny chodim s kazdou kapkou na wc, neprostydla jsem, davam si neskutecny pozor, citim v podbrisku dost podobny pocit jakobych mela dostat kazdym dnem menstruaci a kdyz si mam sednout normalne na gauc musim roztahnout nohy, jinak si nesednu, jsem na zacatku 34tydne....co se to deje?je to normalni? u 1.jsem toto nezazila. Predem dekuji

kesurka
26. říj 2019

@kikina_8 řekla bych že se ti Dítě festovně natlačilo dolů.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru