32.tt těhotenství. Jak jste na tom vy?

maaaadlaaaaa
3. led 2021

Ahoj ženy, také už vnímáte menší četnost pohybů? Končím 32tt a přes svátky mi přijde, že je malá v útlumu. Hýbe se, ale ne tak často a tak moc, jak jsem byla zvyklá. Je pravdou, že já jsem byla dost aktivní a až teď mám klid se víc pozorovat a taky je možná ráda, že konečně dřepim na prdeli, nedělám nic a dospává. Malá je už asi měsíc hlavou dolů a je fakt, že tam asi nebude mít moc místa. Máte to taky? Ať jsem víc v klidu.

Psala jsem na naší skupinu březnovek, ale nikdo se tam nehlásí, tak zkouším ohlasy tady 🙂.

michaela1990xx
3. led 2021

Taky sem mela ten pocit, ale u dr bylo vždy vše v pořádku.

maaaadlaaaaa
autor
3. led 2021

@michaela1990xx Děkuji za odpověď, já mám u doktora také vše v pořádku. Na kontrole jsem byla před Vánoci a od té doby si vesele lenoší. Asi už potřebuji zase do práce, abych celý den nesledovala břicho 😁.

ferda90
3. led 2021

Ahoj, taky jsem to tak měla, nyní začínáme Pomalinku 38 týden a přijde mi, že teď se malý docela hýbe, hlavně ráno a večer. Sice ne zas tak často, za to ale pořádně, že to jde víc cítit. Na kontrole máme taky všechno v pořádku. Prý to může být tím, že čím větší to miminko je, tím min místa v bříšku má❤️

maaaadlaaaaa
autor
3. led 2021

@ferda90 Děkuji a hodně štěstí. 🍀🙏

mrstte
3. led 2021

Jsem 33+3 a už delší dobu pozoruju že je pár dní aktivnější a pár dní si dává klídek. Ale. Po tom klídku to zase stojí za to....

ferda90
3. led 2021

@maaaadlaaaaa děkuji a také přeji hodně štěstí, hlavně ať je vše v pořádku 😍🍀

mateska11
4. led 2021

dnes zaciname 34t a taky uz chvili byvaji utlumy. Nekdy to teda rozjizdi porad pekne, ale jsou dny, kdy skoro vubec.

maaaadlaaaaa
autor
4. led 2021

@mateska11 v noci už se pořádně přihlásila o slovo a teď v práci, tam taky tancuje, tak jsem klidnější. Asi si vzala dovolenou se mnou a prostě pár dnů lenošila. 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru