Ahoj ženy 😁mám dotaz asi jste to tady už kolikrát četli jestli je v pořádku něčí váha 👍😁🙄jen bych chtěla vědět jestli se najde nějaká tehulka co měla ve 31tt 20kg nahoře nebo jsem jediná 😁😂a mám se začít stresovat?!?
Ahojky. Já přibrala u dcery 30 Kg a vše jsem nechala v porodnici. Když jsem se po příchodu domů zvážila, tak jsem byla zase na své váze. Takže se tím teď vůbec netrap, třeba to budeš mít podobně. 🙂
Ahoj. Já měla v 31.týdnu stejně,ne-li ještě víc.Nakonec jsem dohromady nabrala necelých 24kg. Teď za týden budu 2 měsíce po porodu a mám teprve 12kg dole.
Já Vás ženy budu informovat na kolika kilech jsem zkončila 😁😁a celkem se mi ulevilo, že nejsem sama 😊😁děkuji Vám všem 👍😉
Já přibrala za celé tehu 24kilo. V porodnici jsem ale nechala jen 3 a z toho měla malá 2750g 😂 teď je malé 9 měsíců a jde to dolů v pohodě. Když jsem to konzultovala tehdy s doktorem, že tak moc pribira, tak mi řekl, že je to tím, že před tehu jsem dost zhubla a tělo to dohání. Ale nevím 🤔 každopádně jsem z toho byla hodně špatná, ale pak přímé bylo nejdulezitejsi spokojené, zdravé a usměvavé miminko.
Hlavu vzhůru, to půjde po porodu dolů, al e chce to čas
Ja sice nabrala celkem “ jen” 20kg, byla jeem ke konci i otekla, ale po necelych 3 mesicich mam min nez pred otehotnenim. Takze moje rada: ne fitko, ale kojit kojit!! Jist dobry a kvalitni veci a necpat se sladkym. 😁
Já jsem s prvním synem nabrala 30 kg, měla jsem přes 90 a připadala si jako slonice, nejhůř to snášely kolena...
Kašli na váhu a dej miminku co potřebuje, snez všechno krom sladkého 😉 až budeš v noci běhat kolem miminka, budou se zásoby hodit...
Na co fitko??? Stačí dvakrát denně ven s kočárkem, svižnou chůzí 😎 oboustranná spokojenost zaručena
Holky ahoj. Mela jsem před porodem 27 kg nahoře. Malý má rok a půl a mám nahoře 5 kg. Bohužel nemám hlídání a tak nemám kdy chodit cvičit a taky mám rád poslední dobou zravou. Už jsem měla jen 2 kg nahoře a to sladká a zmrzliny nojo... takže nebojte.
Ahojky, tak já si tu také ulevím 😁 Jsem 25tt a 20kg nahoře.. Sice čekám dvojčátka, ale i tak.. Vím že 30 mít prostě budu.. Je to mazec, špatně to nesu fyzicky, nemůžu se pořádně zvednout z postele, špatně se mi dýchá, hned mě všechno bolí... Ach jo.. 😖
U syna jsem přibrala 20 kilo a během pár něsíců bylo všechno dole i s úrokama.Teď čekám druhé,jsem 13tt a zatím 3 kila nahoře.Tak uvidím.
@ekuchtova Ahoj, jsem podruhe tehotna. Zacinam 38tt a mam taky 20kg nahore. U prvniho tehu jsem tolik nenabrala. Hlavne jsem nebyla tak roztekla a neudelala se mi silena celulitida na stehnech a na rukou. Po porodu to bylo hned pryc...ted jsem dokonce za tyden po mereni zjistila, ze jsem pribrala o 1.6kg. Kam se jeste roztecu nevim ☹
@katherinka33 no já jsem teď 34tt a mám 20 kg tak uvidím kolik ještě 😂od té doby se to nehlo
@ekuchtova Tak urcite jeste neco pujde nahoru. Doktorka mi rekla, ze dite jeste pribira posledni tydny cca 120g/tyden. Takze se asi neubranime. To bylo prekvapeni, kdyz jsem se vazila bez obeda a mela za tyden o skoro 2 kg vic. To cucela i doktorka. Snad to pujde taky tak dobre dolu... fakt se nepoznavam. Chudak manzel.
@katherinka33 no já už na to kašlu předtím jsem z toho byla špatná ale teď no bože kilo jsem kilo tam hlavně, že nám je fajn😂vážím víc jak manžel 😁zvládá to na jedničku...
@ekuchtova Vsichni mi na to odpovidaji, "vzdyt jsi tehotna, co bys chtela" a nevadi jim to, ale ja se na sebe uz nemuzu ani podivat. A moc fajn mi neni. Nemuzu se ani hnout a to mam 2 letyho prcka, za kterym porad litam. Mas pravdu, asi na to kaslem. Ale jsem zvedava, jak se to ztrati.
@katherinka33 já prcka nemám takze žádné lítání akorát s pejskem na procházky. Mě to taky vadilo nejlepší vždy byli úžasné připomínky babičky např. V 6 měsíci na mě jestli náhodou už nebudu rodit a takový, ze na to vypadám 🙄 chvelku mi trvalo než jsem to rozdychala 😊a teď to neřeším.... Sice to na sobě hodně cítím 20 kg je to Teda extrém, ale ještě chvelku a maličký už bude s náma 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ekuchtova ahoj, nejsi v tom sama,jsem ve 30tt a mám 20kg,a myslím si že to nekončí těmi kilami😫.verim v tom,že to pak schodim,musím😉