30+4tt - bolest v podbrisku jako při ms a tlak na močový měchýř, neustálá návštěva wc

nik123456
30. bře 2019

Ahoj holky chci se zeptat od včera chodim celkem často curat.. furt tlak na močový měchýř a malá bolest v podbrisku , a pocit jak kdybych chtela i na velkou ale dá se to v pohode vydržet, ve středu mám naštěstí kontrolu., muže to souviset všechno s natahováním dělohy? Jak všechno roste? Beru magnesium lacticii 4tbl a večer piju magnesium citrat takže těch 400mg hořčíku do sebe dam samozřejmě bříško tužší mám ale co sem byla před 14 dni na kontrole vše bylo v pořádku doktor říkal ze se ani neotviram a bříško měkké mám. tak zda nemám hned plasit, a je to normální? ma to některá stejně také

miba10
30. bře 2019

@nik123456 ahojky, já jsem 34tt a tohle nám už od prosince a je to čím dál horší. Kontroly v pořádku, hořčík nepomáhá. Z cehoto je také netuším, takže ti moc neporadím, ale každopádně nejsi v tom sama.

syrinxka
30. bře 2019

Jsem 35+1 a taky to tak mívám. Podle mě se tělo připravuje na porod.

j.a.n.i
30. bře 2019

Já tyhle stavy měla od zánětu močálů, po ATB byl klid.

karoczde
1. dub 2019

@nik123456 je to normalni.. ja to mám též.. i kdybych nic nevypíná tak lítám pořád na wc..😀
A na velkou potřebovat taky můžeš..střeva pracují teď hodně pomalu.. a nezapomeň i na to, že máš v těle teď vše utlacene jak je tam málo místa.. takze tlak na mocak, na střeva, na žaludek.. dokonce i srdce se musí na konci těhotenství nepatrně jakoby posunout.
Je to pro tělo prostě zahul ..
A co se týká bolestí, tak to je příprava na porod ;)

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru