Mamky malého citim hodně tlumene.. Je možné že už by se otočil hlavičkou dolů?
jsem 32. v 29 mi rekli ze je hlavou dole, minuly tyden mi gyndar rekl ze ma hlavu opet nahore. Prej se to furt meni, ustalene by to melo byt 35 tt. 🙂 mě tak kope, že mám modřiny, já o pohybech vím své ☹
@wafina Melo by byt a nemusi, tak kdyby nahodou, nepropadej panice. Mne se syn tocil sem a tam. Naposledy ve 39tt
@martiniquest mě to nevadí, já jdu na císaře 🙂 Když je hlavou nahoře, bolesti jsou krapet lepší, ale zase si hoví furt v močáku 🙂
Kde mas placentu? Na tom dost zalezi. Jestli na predni stene, tak ta tlumi kopance hodne. Jsem ted 30.tt, mimco je hlavou dolu, ale mam placentu prave na predni stene a kdyz nema kluk zrovna zada na strane a nekope tedy do protejsiho boku, kde to placenta netlumi, tak cejtim taky celkem prd. U prvniho syna to bylo stejny.
já jsem 30tt a že bych zažívala nějaké velké pecky, to se říct nedá..asi je línější, ale opravdu nevím, co je to bolestivý kopanec.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já mám malou hlavičkou dolu a cítím ji teda pořádně, někdy je to až extrémní že nemůžu ani sedět😄.