Ahojte ... mám 10 dní do termínu porodu a poslední dobou se mi zdají strašné sny...každou noc.. ☹ Zdá se mi třeba o příteli, že o mě nemá zájem, že má zájem o kamarádky a jiné ženské.. potom, že se mi narodilo dítě, které vypadá uplně jinak než my a takové... Jsem už z toho zoufalá, už mám i strach na chvilku si jít zdřímnout protože vím, že se mi zase bude zdát něco hrozného.. ☹ ☹
také jsem to měla poslední trimestr tak 1x týdně, až poslední pul noci se mi zdálo něco pěkného a pak lup... a už jen odjezd do porodky. Jednou se mi zdálo, že prckovi upadla hlava a nešla přidělat zpět. :( jinda zase že mi spadnul do díry v zemi... atd...
Ty jo devcata, fakt jsou ty sny bezne. I ja mam takove podovne sny. Ze ndumim s miminkem manipulovat, ze mi pada, klouze...
No strasny i to, ze pritel ma novou zenu. Ale rano se vzdy zasmeji, protoze mi moje bajecna tchyne rika, kdyz se ti neco takoveho zda, nikdy se to nestabe a bude to presne naopak 🙂
Tak si na to vzdy vzpomenu. Mozna je to hloupost ale mne diky tomu zmizi vrasky z cela 🙂
I já jsem na tom podobně, zdají se mi sny tak 2x do týdne, nedávno se mi zdálo, že se přítel oženil ale ne se mnou a já mu byla na svatbě děs běs, pak se mi zdálo, že se mi narodilo postižený dítě no hrůza hrůz, ale věřím že nic z toho se nestane.... 🙂 🙂
Je to normální... Ale dobrý je, že je to jen sen... Já měla den před termínem porodu na návštěvě tchyni na přespání, tak se jen modlila, abych nerodila před ní... A tu noc co tu spala to byla moje poslední noc před porodem... Tchyně ráno odjela a já odpoledne taky, ale do porodnice... 😀
Neboj v šestinedělí to bude v bleděmodrým, sny jsou fakt hodně živé, protože spíš díky mateřskému pudu lehce, abys vše registrovala... Já kolikrát hledala nevyspaná a rozespaná miminko místo v postýlce v manželské posteli a místo uzlíčku jsem se třeba tulila k manželové noze... 😅
mě se příšerné sny zdají taky, ale už poměrně dlouho. Třeba, že se mi narodily trojčata, dala jsem jim fakt příšerná jména a manžel mi nechtěl pomoci se o ně starat a pořád někam jezdil... Nebo, že jsem rodila a dítě se narodilo v takové veliké skleněné kouli a nešlo z ní vyndat a podobně 😀 ... Stejně je legrační, že normálně si sny ani moc nepamatuji, ale tyhle šílenosti vždycky a se všemi podrobnostmi.
@madulinka černé kotě se mi zdálo taky 🙂 ale bylo překrásné 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj, taky jsem to takhle měla... dočetla jsem se, že když se ti zdá, že o tebe muž nemá zájem, znamená to a podvědomí ti dává najevo, že ho miluješ a moc ti na něm záleží.. taky se mi zdálo, že se nám místo miminka narodilo černé kotě..a já jsem ostatní přesvědčovala, že prostě my máme tohle miminko a nemilujeme ho o nic míň (i když zvířat jsem měla v dětství dost a zvířata si pořizovat nechci)..nebo se mi zdálo, že se mi narodila mrňavoučká holčička. Ale fakt mrňavoučká, jen do dlaně.. Všude jí prosvítaly cévy, kůže celá rudá, hodně nedonošená..no a jednoho dne jsem ji neopatrně vzala a utrhla se jí hlava - no šílený sny!!! Nakonec jediné to, že se nám narodila mrňavá holčička, byla pravda (nevěděli jsme pohlaví miminka, na utz se nechtěla ukázat).. Manipulovala jsem s ní jako s nejkřehčím drahokamem.. No a teď je z ní vzdorovitá dvouleťačka 😀 myslím tím, že má období vzdoru a někdy je na přetrhnutí, ale miluju ji nade vše 😉 sny jsou někdy opravdu hrozné ☹ 🙂
@verushe20