Zvýšená chuť na sex v 10 týdnu. Je to normální?

katka283
28. lis 2022

Do teď jsem neměla na sex vůbec chuť. Co mi začal 10 týden začali mi erotické sny a zvýšená chuť na sex. Přítel se bojí mit sex s tím že jako černoch byl velice obdarován a boji se že udělá miminku díru do hlavy. Ja už ale asi bez sexu nevydržím. Měli jste někdo stejné problémy?

l01991
28. lis 2022

Diru do hlavy 😀 ne promiň,ano je to normalni a přitel ať se neboji,pokud nemaš rizikove těhotenstvi tak si uživejte 😀

katka283
autor
28. lis 2022

@l01991 přítel věří všemu co mu kdo řekne jrho kamarádi si z nrj dělají srandu a on vše bere vážně. Napřed jsme nrmohli mit sex protože se to nesmi kluci řekli. Pak řekli že orgasmus je též zlo a pak jsem to vzdala a odjela na měsíc k rodičům protože tady mi nikdo neříká to co jim kdo řekl.

l01991
28. lis 2022

@katka283 a i pro něj (jeho) orgasmus je zlo,nebo jen tvuj (žensky)? Bych ho hnala i s jeho kamarady do....

klokanka31
28. lis 2022

@katka283 Je to normální 😊 a pokud nemáš nějaké problémy tak si užívejte dokud to jde.

katka283
autor
28. lis 2022

@klokanka31 tak děkuji mockrát

katka283
autor
28. lis 2022

@l01991 ja psala jeho týmu at si nechaji svy řeči pro sebe už jsem přemýšlela že jim řeknu že ještě jeden zákaz proč nemit sex tak poznaji jaky je to mit fotbal bez hlavniho důležitého hráče

jjasmina
28. lis 2022

Co můžu říct a ted vážně, tak muj manžel se mnou neměl sex celé těhotenství, tak držím palce at je na tom tvůj partner lépe 😀n ale tak jako zvládli jsme to ,u nás panoval i strach ve větší míře no..

katka283
autor
28. lis 2022

@jjasmina tak to tě obdivuji to ja bych nezvladla

jjasmina
28. lis 2022

@katka283 já předtím i několikrát potratila, sex sme měli stejně zakázaný a partner měl v mém těhotenství blok, takže jsem ho k tomu nenutila no

katka283
autor
28. lis 2022

@jjasmina tak to potom chápu omlouvam se

uzivatelkapetra
28. lis 2022

Jeee já byla nenažraná 🙂
Za to teď na začátku třetího trim žádná sláva, nehledě že máme zakázáno i od dr.
A on ať se určitě nebojí, zkus mu najít někde obrázek kde v břiše je dítě a kam dosáhne on i kdyby byl jako Hulk 🙂

madbetka
28. lis 2022

A ví, že v 10tt má ta hlavička ani ne dva centimetry a aby do ní mohl udělat díru, tak by ti musel nejdřív otevřít čípek a dostat se až do dělohy? 🤔

Větší chuť na sex je normální, normální je ale bohužel i to, že někteří muži mají v průběhu těhotenství své ženy se sexem problém (z různých důvodů). Pomůže jen spolu mluvit 😊

bara88
28. lis 2022

@katka283 tyjo ,tak já nevím ale pokud není úplně blbý tak si snad takové kraviny nemůže nechat nakecat ne?musí použít i svůj mozek. Nebo je pak problém jinde a on nechce říct kde ,protože se mi nechce věřit že takovým blabolům věří

katka283
autor
28. lis 2022

@bara88 dozvěděla jsem se že u nich v africe nrbo co se týče jeho rodiny jeho matka ani sestra nrmohli mit v trho sex ale oni se mu dnes snazili vysvětlit že jrho mama cekala trojcata a jrho segra dvojcata ze to chut na sex ani nemeli přinejhorším budu celý těho bez sexu ja ho nutit nechci

bara88
28. lis 2022

@katka283 tak kdo mu to teda radi,?kamarádi a nebo rodina?

katka283
autor
28. lis 2022

@bara88 tak nějak všichni dohromady posloucha jak rodinu z afriky tak české kamarády u nás doma je to složité

pakeros
29. lis 2022

Vzala bych ho k doktorovi,ať mu to vysvětli že není se čeho bát 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru