Do teď jsem neměla na sex vůbec chuť. Co mi začal 10 týden začali mi erotické sny a zvýšená chuť na sex. Přítel se bojí mit sex s tím že jako černoch byl velice obdarován a boji se že udělá miminku díru do hlavy. Ja už ale asi bez sexu nevydržím. Měli jste někdo stejné problémy?
@l01991 přítel věří všemu co mu kdo řekne jrho kamarádi si z nrj dělají srandu a on vše bere vážně. Napřed jsme nrmohli mit sex protože se to nesmi kluci řekli. Pak řekli že orgasmus je též zlo a pak jsem to vzdala a odjela na měsíc k rodičům protože tady mi nikdo neříká to co jim kdo řekl.
@katka283 Je to normální 😊 a pokud nemáš nějaké problémy tak si užívejte dokud to jde.
@klokanka31 tak děkuji mockrát
Co můžu říct a ted vážně, tak muj manžel se mnou neměl sex celé těhotenství, tak držím palce at je na tom tvůj partner lépe 😀n ale tak jako zvládli jsme to ,u nás panoval i strach ve větší míře no..
Jeee já byla nenažraná 🙂
Za to teď na začátku třetího trim žádná sláva, nehledě že máme zakázáno i od dr.
A on ať se určitě nebojí, zkus mu najít někde obrázek kde v břiše je dítě a kam dosáhne on i kdyby byl jako Hulk 🙂
A ví, že v 10tt má ta hlavička ani ne dva centimetry a aby do ní mohl udělat díru, tak by ti musel nejdřív otevřít čípek a dostat se až do dělohy? 🤔
Větší chuť na sex je normální, normální je ale bohužel i to, že někteří muži mají v průběhu těhotenství své ženy se sexem problém (z různých důvodů). Pomůže jen spolu mluvit 😊
@bara88 dozvěděla jsem se že u nich v africe nrbo co se týče jeho rodiny jeho matka ani sestra nrmohli mit v trho sex ale oni se mu dnes snazili vysvětlit že jrho mama cekala trojcata a jrho segra dvojcata ze to chut na sex ani nemeli přinejhorším budu celý těho bez sexu ja ho nutit nechci
Vzala bych ho k doktorovi,ať mu to vysvětli že není se čeho bát 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Diru do hlavy 😀 ne promiň,ano je to normalni a přitel ať se neboji,pokud nemaš rizikove těhotenstvi tak si uživejte 😀