Zvláštní příznaky v 13+4 ..... nebo normální?

helena1033
10. led 2021

Ahojky už třetí den mi ráno jak vztahu začne hrnout třídní pak noha a koleno ale úplně šíleným způsobem až to opravdu bolí. Nasnidam se a 5 minut je mi ještě hůř že mám pocit že mi ta noha upadne. Dalších 5 min. A letím na záchod všechno vyhodit a jako lusknutim prstů je mi dobře, tříslo neboli noha nebrání koleno v pořádku. Připadám si jak blázen. Pak se znova nasnidam ( může to být i to samé jídlo) a už nic už je vše ok.
Ostatní příznaky únava, zácpa, přibírání atd jdou,, normální,, jen tohle , si připadám jak blázen...... Měla jste to taky tak některá? V úterý jdu k doktorovi tak doufám že je vše ok, jsem 13+4 , screening před týdne vše naprosto v pořádku.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

keksik002
10. led 2021

@helena1033 me treba zacatkem skripal nerv nekde v zadech, slo to ze zad, do trisel az do lytka a hrozme to bolelo.. Vetsinou se mi z toho za par minut udelalo blbe a zvracela jsem ikdyz jsem nic nejedla.. Takze po ranu sklenicka coly, na posteli pocvicit, rozhybat a teprve pak vstat pochodit a najist ;) každopádně urcite k doktorovi bezte, treba doporuci nejaky vitaminy, ja pak mela magnesium

helena1033
autor
10. led 2021

Skripty nerv to mne nenapadlo, ale je to možné, je to úplně stejně....... V úterý o tom řeknu doktorovi. Děkuju. Aspoň trochu mne to uklidnilo.

keksik002
10. led 2021

neni zac, drzim pesti 🙂

zuzaadol
10. led 2021

@helena1033 Svagrove se podobně začala projevovat trombóza, ale bez toho zvracení.

helena1033
autor
10. led 2021

@zuzaadol ....no nazdar, já mám trombofilii píchám si na to injekce. No určitě to řeknu v úterý doktorovi..... Nejraději bych tam šla zítra. Ale snad to ještě ten den vydrží.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru