Prosím o uklidnění, i když doktor klidný byl a dále neřešil, jen mi to trošku leží v hlavě.. Dneska jsem byla na poradně v 18tt, mimčo roste jak má, vše v pořádku, když měřil srdíčko tak to jakoby vypadávalo a zarazil se, že má nějakou pomalou tu srdeční činnost..Tak zatřepal se sondou a měřil znova a už to jelo krasně pravidelná křivka a zvuk. Zaměřil na UZ přímo srdíčko, takže to není že by bylo špatně natočené. Tak jsem trošku nervózní ☹
Ahoj, mě se na ultrazvuku stalo totéž -dokonce 2x, na malém UZ i na tom velkém myslím v 21.tt...taky mě to vyděsilo...ale prý je to otázkou vývoje plodu a nebrali to jako abnormalitu. Vše bylo následně v pořádku a dcera má nyní 6 let 🙂
@klokanka31 sondu blbou asi ne, je to docela vyhlášené gynet centrum s tou nej technikou.. Je možné že by miminko spalo? Kdyby tam byl problém, tak to asi Dr řeší nějak více ? A on to pak úplně přešel a pokračoval dále ve vyšetřování, všechno je v pořádku.
@klokanka31 soundou zatřepal mi na břiše přímo na mimču...
@beyun Tak to třeba jen miminko spinkalo... Neboj, určitě vše bude v pořádku. A když říkáš že je to vyhlášené centrum, tak by určitě doktor nic nezanedbal.
Ahoj, mě taky tak na gyndě polekal kolem 20tt, dokonce jsem to sam videla na obrazovce jak mu to bilo pravidelně a pak to vynachávalo, tak jsem byla polekaná, ale doktor v klidu, že to se může stát, že to ještě není plně vyvinuté.. pak to kontroloval za minutku znovu a už jelo krásně pravidelně, ale radši mě pozval asi za ctyři dny na ultrazvuk znovu a už to bylo v pořádku.. takže věřím, že u tebe to bylo něco podobného a všechno je jak má být ❤
Já byla na kontrole včera (20+2) a taky občas srdíčko zpomalilo - dr. si to poznamenala a raději mě odeslala na echo, ale taky říkala, že to může být ještě ne zcela vyvinutým svalem...
@i_vet2 já jsem si koupila nakonec Angel sounds, který jsem měla na obě děti a teď jsem si říkala, že je to zbytečnost 😀 A poslouchala jsem včera poprvé a bylo to krasně pravidelné. Sice jakože prcek utíkal, ale to jsem cítila i pod tou sondou že je prostě pryč a když jsem ho našla, tak to zase jelo krasně.
Za 14dni mám velký UZ a pár dní nato jdu na fetální echo, tak pak budu úplně v klidu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@beyun A nemohl mít jen nějakou blbou tu sondu?