Zpomalení srdeční činnosti 18.tt. Uklidníte mě?

beyun
20. říj 2020

Prosím o uklidnění, i když doktor klidný byl a dále neřešil, jen mi to trošku leží v hlavě.. Dneska jsem byla na poradně v 18tt, mimčo roste jak má, vše v pořádku, když měřil srdíčko tak to jakoby vypadávalo a zarazil se, že má nějakou pomalou tu srdeční činnost..Tak zatřepal se sondou a měřil znova a už to jelo krasně pravidelná křivka a zvuk. Zaměřil na UZ přímo srdíčko, takže to není že by bylo špatně natočené. Tak jsem trošku nervózní ☹

klokanka31
20. říj 2020

@beyun A nemohl mít jen nějakou blbou tu sondu?

mydvaapes1
20. říj 2020

Ahoj, mě se na ultrazvuku stalo totéž -dokonce 2x, na malém UZ i na tom velkém myslím v 21.tt...taky mě to vyděsilo...ale prý je to otázkou vývoje plodu a nebrali to jako abnormalitu. Vše bylo následně v pořádku a dcera má nyní 6 let 🙂

beyun
autor
20. říj 2020

@klokanka31 sondu blbou asi ne, je to docela vyhlášené gynet centrum s tou nej technikou.. Je možné že by miminko spalo? Kdyby tam byl problém, tak to asi Dr řeší nějak více ? A on to pak úplně přešel a pokračoval dále ve vyšetřování, všechno je v pořádku.

beyun
autor
20. říj 2020

@klokanka31 soundou zatřepal mi na břiše přímo na mimču...

klokanka31
20. říj 2020

@beyun Tak to třeba jen miminko spinkalo... Neboj, určitě vše bude v pořádku. A když říkáš že je to vyhlášené centrum, tak by určitě doktor nic nezanedbal.

i_vet2
27. říj 2020

Ahoj, mě taky tak na gyndě polekal kolem 20tt, dokonce jsem to sam videla na obrazovce jak mu to bilo pravidelně a pak to vynachávalo, tak jsem byla polekaná, ale doktor v klidu, že to se může stát, že to ještě není plně vyvinuté.. pak to kontroloval za minutku znovu a už jelo krásně pravidelně, ale radši mě pozval asi za ctyři dny na ultrazvuk znovu a už to bylo v pořádku.. takže věřím, že u tebe to bylo něco podobného a všechno je jak má být ❤

janety32
27. říj 2020

Já byla na kontrole včera (20+2) a taky občas srdíčko zpomalilo - dr. si to poznamenala a raději mě odeslala na echo, ale taky říkala, že to může být ještě ne zcela vyvinutým svalem...

beyun
autor
27. říj 2020

@i_vet2 já jsem si koupila nakonec Angel sounds, který jsem měla na obě děti a teď jsem si říkala, že je to zbytečnost 😀 A poslouchala jsem včera poprvé a bylo to krasně pravidelné. Sice jakože prcek utíkal, ale to jsem cítila i pod tou sondou že je prostě pryč a když jsem ho našla, tak to zase jelo krasně.
Za 14dni mám velký UZ a pár dní nato jdu na fetální echo, tak pak budu úplně v klidu 🙂

priefi
29. říj 2020

@beyun řekla bych, že mimi spinkalo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru