Závratě, mdloby v 18tt

lubi29
22. říj 2015

Ahoj...jsem v 18.tym tydnu a včera jsem si myla hlavu a zamotala se mi hlava.Pak jsem si lehla a každym otočením se mi zamotala hlava.Ted to je poprvý od začátku tehotenství.Druhej den to samý závrate,motání,slabost.K doktorce jdu v pondelí až...tak snad to vydržím 🙂 Jestli to je tím jak roste to mimčo a bere si živiny ode mne..

lubi29
autor
22. říj 2015

Máte nekdo taky takový stavy? 🙂 Mám strach,první tehotenství...tlak nízký nemám.

martina995
22. říj 2015

Mě teď často bolívá hlava a točí se jak na kolotoči nebo se mi to stává při rychlejším vstanutí ze sedačky. Doktor mi řekl, že je to k vůli těhotenským hormonům, vyšší cirkulaci krve. Ale přesto mě ještě poslal k obvodní. 🙂 Uvidíš co ti řekne v pondělí. Ale nepřetěžuj se, hýbej se pomalu, žádné prudké pohyby a tak. A hodně pij 🙂 Bude to v pohodě uvidíš 🙂

megy
22. říj 2015

Pokud se každým otočením točí hlava, tak bych to spíše viděla na problém v krční páteři ve spojitosti s vnitřním uchem. tohle se mi stalo taky několikrát. určitě je na místě navštívit lékaře, ale myslím, že nic závratného kromě klidu nevymyslí. určitě by bylo fajn pokontrolovat zásoby železa a krvinek pro případnou anémii, al myslím, že se spíše jedná o problém s vnitřním uchem a krční páteří 🙂

lubi29
autor
22. říj 2015

@martina995 Díky...Odpočívám...Nikdy jsem tohle nemela.At už ho vyprdnu to malé stvoření 😀 Ješte furt nevím co to bude 🙂

lubi29
autor
22. říj 2015

@megy dekuju...uvidím zejtra,když tak zajdu k doktoru.Krční mne bolí,celý záda mne bolí 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru