Ahoj, před měsícem jsem byla na odebrání plodové vody a kompletní výsledky mi stále nepřišly. Chtela jsem se zeptat, jestli někdo mate také takovou zkušenost, ze to trvalo tak dlouho. jestli je to normální.
Pokud se ti mesic nikdo neozval, tak bud je to v poradku nebo bohuzel vysledky nekde ztratili..
@cimroska Ano, mi takto loni v lete rekli, ze komplet vysledky budou za 2 tydny a nakonec to trvalo pres mesic. Malem me klepla pepka. Nicmene to bylo z duvodu, ze dyl trvalo, nez se udelala kultivace - nez jim ty bunky narostly. Nakonec to bylo v poradku. Tak hlavu vzhuru, drzim palce, at uz to moc netrva.
@brusinka91 dekuju moc za názor a podporu!🙂
@cimroska Kdyztak si pozadej o kontakt na tu laborku primo a zkus zavolat i tam, treba ti k tomu reknou vic.
@brusinka91 asi jo.☺️
Volala bych rovnou do Prahy, S tím, že jsem už z toho nervózní.
Me je predali v Gennetu na dalsi prohlidce, co byla cca po 2 tydnech od odebrani plodovky
@makronka222 Tak nevim, kde je problem, no..uvidíme zitra🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@cimroska No osobní zkušenost nemám,ale kamarádka měla výsledky myslím za týden ale nechci kecat, rozhodně ale ne až za měsíc