Výsledky amniocentézy

cimroska
30. říj 2019

Ahoj, před měsícem jsem byla na odebrání plodové vody a kompletní výsledky mi stále nepřišly. Chtela jsem se zeptat, jestli někdo mate také takovou zkušenost, ze to trvalo tak dlouho. jestli je to normální.

balogis
30. říj 2019

@cimroska No osobní zkušenost nemám,ale kamarádka měla výsledky myslím za týden ale nechci kecat, rozhodně ale ne až za měsíc

astyna88
30. říj 2019

Pokud se ti mesic nikdo neozval, tak bud je to v poradku nebo bohuzel vysledky nekde ztratili..

cimroska
autor
30. říj 2019

@balogis predbezne výsledky byly hned, to ano. Ale kompletní mají trvat trochu dele. Ze prý to posílají do Prahy a odtud to jeste neprislo. Ale už je to malicko přes měsíc a začínám být dost nervozni...

cimroska
autor
30. říj 2019

@astyna88 já prave volala na genetiku, kam měly ty výsledky přijít a prý to ještě neprislo...

brusinka91
30. říj 2019

@cimroska Ano, mi takto loni v lete rekli, ze komplet vysledky budou za 2 tydny a nakonec to trvalo pres mesic. Malem me klepla pepka. Nicmene to bylo z duvodu, ze dyl trvalo, nez se udelala kultivace - nez jim ty bunky narostly. Nakonec to bylo v poradku. Tak hlavu vzhuru, drzim palce, at uz to moc netrva.

mariej
30. říj 2019

@cimroska zažila jsem to před měsícem. Předběžné vysledky byly za 24 hodin. Kompletní karyotyp přesně za 14 dní přesně na den.

aurelie34
30. říj 2019

@cimroska to už je opravdu dlouho. Já měla předběžné výsledky za 24 hodin a ty kompletní mi přišli poštou za 16 dní. Tak že bych to už určitě urgovala.

cimroska
autor
30. říj 2019

@brusinka91 dekuju moc za názor a podporu!🙂

cimroska
autor
30. říj 2019

@aurelie34
@mariej
Počkám do pátku, pak tma zavolám a už s tím asi budu něco delat. Jen moc nevim, co😟 na genetice to asi neurychli, takže jedine to resit vyloženě s Prahou..

brusinka91
30. říj 2019

@cimroska Kdyztak si pozadej o kontakt na tu laborku primo a zkus zavolat i tam, treba ti k tomu reknou vic.

cimroska
autor
30. říj 2019

@brusinka91 asi jo.☺️

babanci
31. říj 2019

Volala bych rovnou do Prahy, S tím, že jsem už z toho nervózní.

cimroska
autor
31. říj 2019

@babanci když já nevim, kam přesně, víš

babanci
31. říj 2019

@cimroska Musíš být trochu drzá. Zavolej na místní genetiku, že Tě už moc šponujou a že už chceš vědět. Ať Ti dají spojení na tu Prahu. I když předpokládám, že už nějaké informace, předběžné pozitivní, máš, že?

cimroska
autor
31. říj 2019

@babanci Jojo, zítra tam zavolám a řeknu jim to. Jasan, predbezne v poradku..

makronka222
31. říj 2019

Me je predali v Gennetu na dalsi prohlidce, co byla cca po 2 tydnech od odebrani plodovky

cimroska
autor
31. říj 2019

@makronka222 Tak nevim, kde je problem, no..uvidíme zitra🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru