Ahojky maminky,
dnes jsem 14+5 a paní doktorka se mě zdráhala říci pohlaví miminka. Prý by si ale podle nějakého "pahrbku, zaoblení" typla na kluka. Stalo se některé z vás, že se z chlapečka vyklubala holčička? :D
na zarijovkach 2014 hodne holek mělo napreed kluka pak se z nich vyklubali holčičky, ja byla 13+2 a dr rekl kluka, ted sem byla 15+2 a stale kluk,
@lee92 ,u nás to byli od cca 16tt jasní kluci.Při dalších kontrolách jsem se raději ujistila a vždy mi bylo odpovězeno:"Je to tam a už to neupadne..........." 😀
Takže máte relativní šanci,že se z toho do příští kontroly vyklube holčička-držím palce,ať Vás konečný výsledek uspokojí 🙂
@lee92 pokiaľ si nebola lekárka úplne istá, tak by som túto "predpoveď" brala ako len tip, nie ako niečo, čím sa budem riadiť. U mňa videli jasne pohlavie (práve spomínaný "pahorok") v 13tt pri oboch deťoch, nemýlili sa, ale to bolo v špičkovom centre prenatalnej diagnostiky na podrobnom ultrazvuku. Pokiaľ sa mimco pekne ukáže, tak okolo 20tt zbadá kluka aj amatér ako napr.ja 😉
Hihi 🙂, jojo, na kontrolách v 10., 13. (genetika), 14. týdnu to vypadalo na kluka, stejně jako u prvorozeného chlapečka.
V 18. týdnu říka doktor: "Tak vidím, že nic nevidím." 😝 Čekáme holčičku, potvrzeno i na dalších kontrolách.
Ve 14. týdnu je ještě brzo. Ten rozdíl je minimální, viz obrázky na stránkách:
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi-tyden-po-t...
Nám skoro před 11 lety. Ještě v den porodu na kontrolním ultrazvuku p. doktor viděl pindíka. A když mne po 4 hodinách odrodil ten stejný dr. a viděl že je to holka , tak jediné na co se zmohl byla věta : a kde má pindíka? A tak místo Michala máme Kačenku. Ale znát to není, chodí na ryby, leze po stromech - no prostě duší kluk. Manžel říká že tehdy ultrazvuk neviděl tělo ale duši. Každým dnem čekáme miminko , mněl by to být Martin ale co kdyby se opět spletli a byla to Adélka? No nechme se překvapit
Take se nam stalo, ale velke odhaleni provedl az odber plodove vody, sestra se ptala, jestli chci znat pohlavi, tak jsem jen tak mimochodem rekla, ze ano a kdyz rekla holcicka, zmohla jsem se jen na A to jako urcite? 😀
Moji nevlastni sestre neustale tvrdili, ze kluk kluk a najednou se objevilo "kávové zrno" 🙂
@lee92 takhle brzo se z toho klidně opačné pohlaví může stát...A je ta šance dost velká;) jsou to jen dohady takhle brzo ještě;) dokud neuvidíte pořádně kuličky a pindika,tak bych nevěřila🙂
Asi by mi bylo jedno zda kluk nebo holka 🙂 jak rika muj gyndar, jistota 100% az po porodu 🙂 ale druhotrim.vysetreni bude urco presnejsi 🙂
Kamaradce si doktorka ve 13tt velmi nejiste tipla kluka, ma holcicku.
Jsem těhotná potřetí a u nás na 1. screeningu pohlaví "nehledají". Na další UTZ se chodí až ve 20tt-21tt, tedy na 2. screening - zatím nám vyšly obě holčičky, tak jak bylo řečeno. Nyní zatím čekáme na UTZ. Známá měla ve 20tt holčičku a ve 28tt z "toho" byl chlapeček, tak čekáme, co se narodí 🙂
@tarianna Pokud vím, tak na trvním jí řekli, že kluk, na druhém, že asi holka, pak zas že asi kluk, to už se tomu smála a už to neřešila a řekla si, že pár týdnů do porodu to už vydrží a bude překvápko. V pondělí se jí narodila holčička, byli z toho všichni moc překvapení, i já, protože už má doma dva kloučky a měla pocit, že to bude klud. Ale o to větší radost a štěstí, že se holčička podařila.
Nam😀zo 100% kluka v 14 tt to bola v 20 holcicka a dnes ma o chvilu 9 mesiacikov
@haaaluska kdo ti rekne ve 14tt ze na 100%kluk tak je blazen 🙂 na 100% az po porodu 🙂
Kamaradovi rekli ze budou mit kluka - i v patym mesici jeste. A maji holcicku 😉
@absintka19 no tak u nas to bolo stopro🙂a potom na srdiecku to uz zacalo byt kavove zrnko a tri dni nato gyndak sa priklonil k mudre ze to je holka a to sa uz zrnko nedalo prehliadnut😀
@lee92 Ahoj, teď se stalo mojí kamarádce: devět měsíců jim říkali, že to je na 100% holčička, tak s manželem nakoupila růžové věcičky a růžový kočárek - o to větší šok to byl když jí doktor po porodu říká " máte krásného chlapečka" :D Takže chudák kluk má všechno růžové
ano, sousedce :D změnu se dozvěděla cca měsíc před porodem..
me rikala na gynde v 15tt kluka,pritel jasal.a pri velkem genetickem vysetreni ve 20tt spadla brada me,bylo nam receno devce,ktere jsem si strasne prala.ale myslim ze je to jedno co to je,hlavne at je zdrave.milovali bysme jak klika tak devce
Kamarádce.. Při porodu..
Dekuju moc za odpovedi 🙂 samozrejme budu rada za oboji, at to bude kluk nebo holcicka. Dokonce jsem jako prvni ditko kluka chtela. Jen ze vsichni z okoli me predpovidali na holcicku, tak si to clovek tak nejak blbe vsugeruje a tu odpoved od dr. ceka :D ...a taky uz bych rada samo nakupovala hadriky :D
@lee92 to si jeste radeji pockej do druhotrimes.utz, to bude jistejsi 🙂 ted je to malicke jeste 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ted kamarádce.