Ahoj, maminky, doporučili byste mi nějaké vitaminy? Na začátku jsem brala kyselinu listovou, tedy průběžně po celou dobu. Teď jsem 25.týden, beru probiotika po prodělané střevní chřipce ( na učitelky se prostě musí nalepit cokoliv) 😀 a jelikož toho mám v práci opravdu hodně, pořád lítám, vstávám denně v 6 a už jsem celkem unavená, dneska mi doporučil doktor trochu víc odpočinku a vitaminy. Jaké berete? Doporučili byste mi za sebe nějaké rady? 🙂 děkuji.
Beru listovku, těhu vitamíny z DM drogerie (doporučila mi je kamarádka) a magnesium (mívám nepříjemné křeče v lýtkách). Ale jak říkáš, na učitelku se musí nalepit cokoliv, takže se cpu hlavně horou vitamínů ve stravě - ovoce, sýry, ryby, pohanka... Zatím to celkem funguje.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já jím ješě teď kyselinu listovou, ale už to asi nemá moc význam. Ale každý den jím kapsle s rybím tukem (dělá mi to dobře na tlak a taky je to dobré pro mimčo, kvůli vývoji mozku, srdíčka a očí). Jinak je braní omega také prevencí dětské mozkové obrny (užívání v těhu snižuje její pravděpodobnost o 75%). Jinak nic jiného nejím ale doplňků je spousta-v lékárně ti určitě poradí (vím že holky jí třeba Chytré miminko).