Vitaminy v 25tt, jaké byste doporučily?

misina01
14. pro 2016

Ahoj, maminky, doporučili byste mi nějaké vitaminy? Na začátku jsem brala kyselinu listovou, tedy průběžně po celou dobu. Teď jsem 25.týden, beru probiotika po prodělané střevní chřipce ( na učitelky se prostě musí nalepit cokoliv) 😀 a jelikož toho mám v práci opravdu hodně, pořád lítám, vstávám denně v 6 a už jsem celkem unavená, dneska mi doporučil doktor trochu víc odpočinku a vitaminy. Jaké berete? Doporučili byste mi za sebe nějaké rady? 🙂 děkuji.

8slunicko6
14. pro 2016

Ahoj, já jím ješě teď kyselinu listovou, ale už to asi nemá moc význam. Ale každý den jím kapsle s rybím tukem (dělá mi to dobře na tlak a taky je to dobré pro mimčo, kvůli vývoji mozku, srdíčka a očí). Jinak je braní omega také prevencí dětské mozkové obrny (užívání v těhu snižuje její pravděpodobnost o 75%). Jinak nic jiného nejím ale doplňků je spousta-v lékárně ti určitě poradí (vím že holky jí třeba Chytré miminko).

fitzyk1987
14. pro 2016

Beru listovku, těhu vitamíny z DM drogerie (doporučila mi je kamarádka) a magnesium (mívám nepříjemné křeče v lýtkách). Ale jak říkáš, na učitelku se musí nalepit cokoliv, takže se cpu hlavně horou vitamínů ve stravě - ovoce, sýry, ryby, pohanka... Zatím to celkem funguje.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru