Vidíte tam pohlaví?

chanel11
2. lis 2021

Ahoj, chci se vás zeptat jestli poznáte pohlaví našeho miminka . Přikládám fotku z 13+2

nikjean
2. lis 2021

Z této fotky opravdu nelze poznat pohlaví.

slecnami
2. lis 2021

Holčička...ale samozřejmě spíš tak tipuji 🙂

sirinfirst
2. lis 2021

@chanel11 jako na profilované fotce? 🤦

chanel11
autor
3. lis 2021

@slecnami podle čeho to tipujete?

chanel11
autor
3. lis 2021

@sirinfirst jako na obrázku

chanel11
autor
3. lis 2021

@nikjean na fb ve skupině mi všichni napsali kluka podle pohlavního hrbolků

sirinfirst
3. lis 2021

@chanel11 no, tak to mi celkem došlo, ale pokud dobře vidím, je to miminko z profilu, tam mezi nožky vidět prostě není. Navíc v tomto týdnu to chce dobrého ultrazvukaře a ne maminky na koni 😉

nikjean
3. lis 2021

@chanel11 A kde ty pohlavní hrbolky viděli? Na hlavě? Protože na fotce je reálně vidět pouze hlava a trup, miminko je natočené z boku, takže opravdu mezi nohy vidět nejde a tedy ani určit pohlaví, z tohoto utz.

chanel11
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
chanel11
autor
3. lis 2021
chanel11
autor
3. lis 2021

@chanel11 pohlavní hrbolek směřuje na horu 🙂

nikjean
3. lis 2021

@chanel11 Na určení pohlaví je ještě brzy, evidentně ti Dr. pohlaví neřekl, jinak by ses neptala tady a dobře udělal, protože v tomto týdnu opravdu není žádná jistota, že se "trefí". Proč prostě nepočkáš, není třeba spekulovat..

mishulka26
3. lis 2021

@chanel11 je opravdu takový problém si počkat do 20 tt? Já jsem podruhé těhotná a ani jednou mi to doktor na prvním screeningu neřekl a mě to nevadilo počkám si až na druhý a i to je bonus pokud to bude vidět pro je priorita, aby mimčo bylo v pořádku a jestli je to kluk nebo holka neřeším 😀

sebestka
3. lis 2021

@chanel11 Já bych řekla, že pohlavní hrbolek směřuje na horu, takže kluk. Holčičce jde spíš s osou těla.
@nikjean jenže pohlavní hrbolek je vidět nejlépe takto z boku 🙂 Zbytečně se tady navážíš do zakladatelky

chanel11
autor
4. lis 2021

@sebestka děkuji moc za zastání .

chanel11
autor
4. lis 2021

@mishulka26 Tak my máme tři holky tak proto se ptám všude možně protože si přejeme kluka 🙃

mishulka26
4. lis 2021

@chanel11 a u nich jste věděli pohlaví takhle brzy nebo vám ho řekli až ve 20 tt? Chápu, že chcete kluka, ale takhle brzy je to skoro 50:50, že se trefí takže za mě je lepší si počkat 😊 ale jak říkám třeba pro mě je priorita aby screening dopadl dobře o jedno dítě jsem přišla u syna našli při screeningu problém s ledvinami takže já chci hlavně zdravé dítě a vědět pohlaví je jen hezký bonus

krisstina93
4. lis 2021

Na té fotce pohlavní hrbolek není, vždyť to dítě konci nekde v pase. Z toho se asi moc nepozná.

chanel11
autor
5. lis 2021

@krisstina93 tak to vidíte asi hodně špatně

charlotte28
26. lis 2021

Poznate? Prosim

sebestka
27. lis 2021

@charlotte28 Řekla bych kluk, ale fotku by to chtělo nahrát naopak. Když pootočím mobil, tak se otočí i fotka.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru