Ahoj, chci se vás zeptat jestli poznáte pohlaví našeho miminka . Přikládám fotku z 13+2
Holčička...ale samozřejmě spíš tak tipuji 🙂
@chanel11 jako na profilované fotce? 🤦
@sirinfirst jako na obrázku
@chanel11 no, tak to mi celkem došlo, ale pokud dobře vidím, je to miminko z profilu, tam mezi nožky vidět prostě není. Navíc v tomto týdnu to chce dobrého ultrazvukaře a ne maminky na koni 😉
@chanel11 je opravdu takový problém si počkat do 20 tt? Já jsem podruhé těhotná a ani jednou mi to doktor na prvním screeningu neřekl a mě to nevadilo počkám si až na druhý a i to je bonus pokud to bude vidět pro je priorita, aby mimčo bylo v pořádku a jestli je to kluk nebo holka neřeším 😀
@mishulka26 Tak my máme tři holky tak proto se ptám všude možně protože si přejeme kluka 🙃
@chanel11 a u nich jste věděli pohlaví takhle brzy nebo vám ho řekli až ve 20 tt? Chápu, že chcete kluka, ale takhle brzy je to skoro 50:50, že se trefí takže za mě je lepší si počkat 😊 ale jak říkám třeba pro mě je priorita aby screening dopadl dobře o jedno dítě jsem přišla u syna našli při screeningu problém s ledvinami takže já chci hlavně zdravé dítě a vědět pohlaví je jen hezký bonus
Na té fotce pohlavní hrbolek není, vždyť to dítě konci nekde v pase. Z toho se asi moc nepozná.
@krisstina93 tak to vidíte asi hodně špatně
@charlotte28 Řekla bych kluk, ale fotku by to chtělo nahrát naopak. Když pootočím mobil, tak se otočí i fotka.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Z této fotky opravdu nelze poznat pohlaví.