Ženy,byla sem v gennetu na ultrazvuku ,kvůli zjištění rizik a Downova a Edwardova syndromu,prý se toto má dělat do 13tt,ale já přišla déle už skoro v 15tt,protože se můj gynekolog sekl ve stáří mého těhotenství...co se týče vyhodnocení rizik z krve,to mi nemohli vyhodnotit,protože sem měla velmi nízké hodnoty a stoho to prej hodnotit nejde a na ultrazvuku mi doktorka řekla ,že moje Mimi má větší zátylek než by měl mít, na mé stáří těhotenství má ted 2,4 mm a prý to většinou bývá do 2mm 🥺😲 proto mě prý chce na krev i ultrazvuk vidět v 18 TT znova ,úplně mě tím vystrašila ,sice mě uklidňovala,že to jsou zatím jen čísla,ale i tak mám obavy 😒 zažila jste některá tak něco takového?
Nt 1,6 je v pořádku,měla jsem to v prvním (ok) i druhém (Patau), nyní 2,9,což je dost,ale podle Prenascanu ok. Nevím, jsem 40tt, tak uvidime. Myslím,že to 0,54 máš nějaký ten Papp nebo něco jineho,rozhodně ne NT ("zátylek").
Takže, hraniční hodnoty jsou 2,5-2,5 🙂 měla jsem 2,5 a malý z toho krásně vyrostl 🙂 stačilo týden a už to neměl 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sima2323 my meli 3,4 krev ok
Myslim, ze jsem tez sla pozdeji. Vse v poradku