Ahoj holky dnes jsem 18+5 tt a připadá mi že moje bříško je hodně veliké. Jak jste na tom vy ostatní?
@pajasala my jedem 19tt 😁 a taky mi prislo velke.. takove jsem mela u dcery v 8mesici ... ale uz si na nej zvykam a ani mi tak velke neprijde
@pajasala Tohle je moje fotka v 18+6tt 😂. Ale já jsem druhý extrém, měla jsem strašně malý břicho, takový jako máš ty jsem zdaleka neměla ani před porodem (rodila jsem teda dřív). Ale je to strašně individuální, někdo má velké břicho už po 12tt, obvzlášť když to není první mimčo. Hlavní je, že je těhotenství v pořádku a jste zdraví 🙂. Aspoň na tebe bude okolí ohleduplnější 😉.
@pajasala já 19+6 tt
@pajasala a dnes 27+6 tt
@pajasala přijde velké protože je teplo a nosí se jiné oblečení. Já prošla 6měsíc téměř neznatelne, nosila jsem kabát. Ale pak se mě každý ptal,kdy to bude a mě zbývaly 2měsíce 🙄😁
já jsem začala teď 20tt a teda bříško mám velké ale řekla bych že už od 15tt :D kolik máte nahoře kilo? já už mám 10kg nahoře a děsím se kam až to půjde😂
@lidija1234 2kg
@lenulacek tak to ti závidím! já nevím kde ty kila beru, jako nehlídám se dám si vše na co mám chuť ale nepřejídám se
@lidija1234 no asi mas větší příjem než vydej 🙂
@lidija1234 já mám nahoře 2 kg
@pajasala tohle jsou 2kg nahoře ? :D :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pajasala rekla bych, ze jsem na tom dost podobne..jsem tedka 23tt a mam pocit, ze jsem takhle velky bricho, jako mam ted, mela s prvnim ditetem teda o hodne pozdeji 🙈
Myslim, ze se nas najde vic, co jsme tak trosku velrybky uz od pulky tehotenstvi😁