Ahoj holky, pred cca 10ti minutana mi triletacka skocila v zapalu boje na bricho.
Pichlo me v nem, od ty doby se prcek nehejbe. Ale nehejbalo se ani pred tim, asi spi.
Mam se bat? Jsem v izolaci, diky manzelovi, takze se mi na pohotovost moc nechce. Hlavne se mi to nechce rikat manzelovi, po*ral by se, s prominutím.
Nekrvacim, bricho uz neboli. Ale mam blby pocit.
Asi by zalezelo, jak moc. To bricho jsem pred dvouletackou neuhlidala pomerne casto, ale zas to nikdy nebylo moc. Vzdycky jsem hlidala ze nespinim a pohyby. Zkus do prcka "stouchnout", lehnput si na bok, dat si cokoladu. Pokud by nezabralo nebo jsi byla furt nervozni, tak na tu pohotovost zajed.
@karol1996 Radši si zavolej na pohotovost a domluvit se...
Já bych tam zavolala a domluvila se, co a jak, jako plašit hned nemusíš, ale opatrnost na místě je, já bych se taky bála
Mně se stalo v podobném týdnu, že na mě skočil vlčák - tlapama na břicho a povalil mě na zem. Raději jsem jela, vše bylo v pořádku, doktor se na mě díval jako na exota, ale za ten klid mi to stálo.🙂
@karol1996 mně starší několikrát v těhotenství skočil na břicho nebo když měl hysterak (on je strašnej vztekloun) a já ho brala, tak mě kopl, jak kopal, a vše bylo v pohodě 😉 jen jsem hlídala, jestli nešpinim a jestli se mimco hýbe.. ale pokud máš velký strach, tak zavolej do nemocnice a domluv se s nimi 😉
Upřímně? Já bych teda jela. Ale tím, že jsi v izolaci, nejdříve zavolej, aby se na tebe připravili. Takto jsem to měla loni já - byla jsem covid+ a syn se z ničeho nic přestal hýbat v 38tt. Věděli o mně, že přijedu a připravili se. Bohužel jsme o syna přišli. Takže radši 100x zbytečně a moc ti přeji, aby to dobře dopadlo. A pro příště dítku vysvětlit, že skákat se nesmí, když je tam miminko.
Zkus ho probudit,ale pokud se nehýbe tak bych určitě jela
Tak nastesti vse v poradku. Jen si pro priste prej davat pozor. Inu. Se snaz rika, nez dela. Ale pokusím se. Hrozně jsem se bala
@karol1996 ano snáz se to řekne než udělá. Já to synovi vysvětluji od začátku je to prd platné. Prostě se snažím aby na mě neskákal, ale nejde to tak ho aspoň chytnu nebo ho přehodím aby neskončil na mě 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Napíšu ti to takhle, spousta ženských celé těhotenství normálně pracuje a to mnohdy i docela těžce, nemluvě o tom, co všechno musely těhotné ženské zvládnout v dřívějších dobách. Nemyslím si, že tříleté dítě je schopno ublížit plodu v 25 týdnu těhotenství. Každopádně pozor bych si víc dávala, prckovi vysvětlila co a proč ne, ale neplašila bych.