Dobry den, cetla jsem ze tehotnym zenam cejti pohyby okolo 18 az 22tt pohyby mininka.Ja jsem ve 24tt a budu uz v 25tt stale necitim pohyby miminka nevim jestli je to normalni nebo ne????dekuji
Ja jsem silnejsi a tim padem jsem citila pohyby az kolem 27tt.
Ted u druheho jsem je zacala citit az ve 22 tydnu a zadny simrani bo motylky ne rovnou kopance. A to jsem hubena ale placentu mam tentokrat take na predni strane.
Já je nejlíp na začátku cítila jen v sede. Lehoucke simrani. Taky placenta na přední straně. Sice dřív ale jinak bych si toho nevšimla
@adina23 Myslím že nemusíš mít obavy z počátku je to jakoby jsi měla slabé větry je to jen malé šimrání,které ani neregistruješ.
jsem potřetí těhu a pohyby cítím od 14 týdne, to nejde zaměnit s pohyby střev.Říkám jí žába v břiše 🙂 a pomalu to její žblunkání sílí
těhotenské oblečení jsem kupovala v Lidlu přes eShop. Ale hodně jsem si vystačila jen s většíma velikostma normálního oblečení
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Záleží to hodně na tom, kde je placenta. Pokud na přední straně - jako směrem k břichu, tak jsou pohyby cítit až o dost dýl.