Ve 22tt necítím téměř pohyby miminka

zuzanapoli
13. říj 2016

Ahoj maminky, jsem 21+ 5 a stále cítím pohyby jen výjimečně.. Placentu mám na přední straně a podle úterního velkého ultrazvuku je vše v pořádku.. Je to tedy v pořádku? Děkuji za odpověď 🙂

bagrunka
13. říj 2016

Jsi prvorodicka? Pokud ano, tak si na pohyby jeste muzes pockat, ja je zacla citit az nekdy 23tt slabe a to jsem si nebyla jista, jestli necitim jen traveni a pak to zesilovalo.

zuzanapoli
autor
13. říj 2016

Jj jsem prvorodicka 🙂 tak to jsi mě uklidnila, všude čtu jak pohyby cítí od 18týdne i kamarádky, že cítí pohyby a já téměř nic.. 🙂 děkuji

bagrunka
13. říj 2016

@zuzanapoli nemas za co. Hlavne se nestresovat, to je pro mimco dulezity 🙂 a pohyby si v 8. a 9. mesici jeste uzijes tolik, ze si budes prat aby konecne usnulo :D

liliprili
13. říj 2016

Osobne si myslim, ze to, jak kdo citi pohyby zavisi prave na umisteni placenty. Kdyz je vepredu, je jasne, ze to bude citit mene. Taky bych rekla, ze zavisi i na mnozstvi plodovky a velikosti delohy (v pomeru k velikosti miminka i briska maminky). Nevim, proc se vzdycky vsichni odvolavaji na to, zda jde o prvorodicku nebo ne. Cekam prvni miminko, ale prvni slaboucke pohyby jsem citila uz v 16., od 18. to bylo naprosto jasne a pravidelne a ted ve 20. uz citim kopani i kdyz stojim, ne jen v klidu vleze. Kazda to ma proste jinak 😉 Nektere miminko neni moc aktivni cele tehotenstvi a skoro nekope, jine sebou sije porad 🙂 Nejdulezitejsi je ale to, jestli je v poradku 😉 a presne jak rika bagrunka, tech pohybu v nasledujicich mesicich a letech bude tolik, ze budem jeste vzpominat na tenhle klid 😀. .

cukricek123
13. říj 2016

Já cítím malou od 18tt.. Kopanečky od 21tt. Jsem prvorodička. Ale tchýně, ta necítila pohyby vůbec celé těhu. A přítel je zdravý a vše bylo v pořádku. Někdo je hold více citlivý. 🙂

buldrik
13. říj 2016

ja mela placentu taky vepredu a malou jsem citila, jen kdyz s sebou vyslovene hazela. Nekdy ke konci tehu jsem byla na UTZ, vubec jsem pohyby necitila, ale na monitoru bylo videt, jak mimco je docela aktivni.

pandice
13. říj 2016

Taky jsem prvorodička a taky s placentou vepředu, malého jsem prakticky necítila a strašně mě vytáčely dotazy kamarádek, jestli už cítím pohyby. Malý mě pořádně kopl někdy ve 23.tt a pak zas dlouho nic. No časem se to celé změnilo, teď jsem ve 33.tt, říkáme mu uragán a místo abych teď spala, "čumákuju" na MK, jelikož mimčo jede své mexické vlny 😀

kkubikula
13. říj 2016

U prvniho jsem citila pohyby normalne kolem 18 tt.U druheho jsem je moc necitila skoro vubec.mela jsem strach,a na kazdem utz bylo videt, jak je maly cily.Mimochodem druhy syn je oproti prvnimu strasne hodne miminko ( 9. mesic).

michalkamisa
14. říj 2016

Jsem taky ve 22tt. Jsem na tom stejně. Placenta na přední straně. Miminko cítím občas. A to čekám třetí. Neboj všechno bude v pořádku🍀

zuzanapoli
autor
14. říj 2016

Děkuji moc maminky za odpovědi 🙂 máte pravdu 🙂 je fakt, že na ultrazvuku sebou taky šije šídlo jedno 🙂 oni ty pořádný kopané ještě přijdou 🙂 mějte se krásně a děkuji 🙂

nuggett
14. říj 2016

19+3 a nic necítím...tak jste mě uklidnili...už jsem taky začínala mít strach.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru