Ahoj holky, jsem v 16tt a dneska mě začalo tak nějak tupě pichat v podbrisku. Jen narazove, netrvá to v kuse cely den, ale jen občas. Měla jste to některá? A pak mám ještě jeden dotaz, když se ohýbam, cítím v břiše takový nepříjemný tlak, jak kdybych tam měla kamen a tahal mi bříško dolu...
@danapf9485 mne prave doktorka řekla, ze to zvětšování dělohy bolí jako před ms a to občas mám a tohle mě vystrasilo, protože je to jiné. Já do práce ještě chodím, zatím to kde...i když mám dny, kdy neudrzim skoro oči otevřené
@martinato1989 ja jsem taky ze vseho vzdycky vyjukana ale to popichavani k tomu pry taky patri... ja byla v praci 14 dni, kdyz jsem prisla v 15:00 domu musela jsem zdrimnout, probudila se treba 22:00 dala si sprchu a sla zase spat :D ale me teda bylo i zle od zaludku a myvala jsem mdloby od nizkeho tlaku a kvuli fyzicky narocne praci ve skladu jsem to zkratka nezvladla, jenze i kdybych sedela nekde v kancelari tak dlouhe sezeni mi taky nedela dobre /napr. u pc/ to me chyta prave tlak do bricha a s nim spojene tvrdnuti, na to mi dr napsala at uzivam magnosolv jeden sacek rozpustny ve vode kazde rano
@danapf9485 já mám od zacatku tehu úplně klid...občas mi taky lítá tlak, protože se mi zamota hlava...jinak nejhorší je ta únava, to taky přijdu domu a držím se abych vydržela aspon do osmi vzhůru Já pracuji jako obchodní zástupce, takže práci mám klidnou. Nedivím se, ze při práci ve skladu si radši zůstala doma, je to rozumne.
Já jsem 15 tt a mám to stejný. Ze začátku jsem se lekala, bolelo to hodně, píchlo to vždycky až úplně dole Teď už jen občas, nijak zvlášť si toho nevšímám.
Mě v tom dneska tak rýplo v podbřišku až u třísla, že mě to na moment normálně paralizovalo. Vzala jsem hrnek, vstala z gauče a už jsem se nehla, položila hrnek a čekala co bude. Jinak jsem na konci 14tt, docela mě to leklo, ale jinak celý den klid, tak to se asi mimčo pohlo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Také me kolem 15tt pichalo v břiše, tak sem z toho byla vyklepana ale v poradne mi dr řekla ze to jsou růstové bolesti jak se roztahuje děloha, ted jsem 26tt a občas me to vystřeluje az pres tříslo do nohy, už me to skolilo i párkrát na podlahu, to jsou zas pro změnu pry vazy, a co se týče toho tlaku, dost trpim na tvrdnutí břicha a nejvíc mi pomáhá když si zkratka lehnu a odpocivam, celkove mám klidovej režim, nedokazu si představit ze bych mela chodit do prace, stačí mi i pul hodinky na procházce se psem a tělo už mi říká dost, tak musím do postele a odpočinek vždy uleví. Každopádně o vsech typech bolesti mluv v poradne s doktorkou, me upozornovala hlavně na křeče v břiše, ty prý jsou nežádoucí