Zdravím, jsem ve 22 týdnu těhotenství a stále nevím pohlaví svého miminka. Mám fotku ultrazvuku myslíte že je to holčička nebo chlapeček? Prý se to pozná dle tvaru hlavičky.
@ematomasova Zdravím, četla jsem, že se to dá snad poznat i z délky stehenní kosti (o hlavičce jsem nic neslyšela). Každopádně i toto mi doktorka spíše vyvrátila. Já na určení pohlaví čekala taky déle. Dozvěděla jsem se to až na 2. Screeningu (malá byla vždy v nevhodné pozici) a to ještě nebylo stoprocentní a tak mi nezbývalo než čekat na potvrzení až na další kontrole. Lékaři určují pohlaví pouze z toho co vidí mezi nožkama. Já z vašeho UZ také bohužel nic nepřečtu 🤷♀️. Myslím, že ale hlavní je, že bude prcek zdravý a pohlaví se určitě také za chvíli dozvíte. Přeji hodně štěstí 🙂
Z tvaru hlavy nevím, ale holky mají štíhlejší tělo a delší nožky, ale není pravidlem. Já se u prvorozené pohlaví dozvěděla až v 34tt, moji doktoři stáli bez úplatků za houby v tomto. Proč ti to doktor neřekl, nebyl si jistý, mělo horší polohu?
Je to holka.
@daasqua doktorka totiž sama neví co to bude 😀
@hellokatty Děkuji 🙂 jsem už docela netrpělivá 😀
@kevi1 Doktorka si není stále jistá co budu mít, ale každý mi říká, že to vypadá skoro na holku dokonce i na to prý vypadám 😀
@ematomasova ked doktorka nevie, tak proste nebude vediet nikto iny pochop to. To, ako vyzeras, nie je absolutne smerodatne. Ani to, jak vyzera hlava alebo telo dietata.
@ematomasova to to ještě doktorka nezjistila ? Mě to řekli už ve 13 týdnu 😁 nebylo to sice jisté, ale trefil se.
@maca917 právě že někomu to zjistí dřív 😀 asi to moje je špatně otočené 🙂
@ematomasova to je možné 😁 nojo napíná tě 😁
@maca917 chce mě překvapit 😀
@ematomasova jojo 😁
No a.tohoto snímku nejde vidět mezi nohy 🤣😁 Takže těžko říct 😁 každopádně většinou když doktor váha je to holka protože se čeká jestli se tam náhodou něco někde neskrývá a neukáže se to později 😁 obě holky mi potvrdili až ve 20tt a chlapečka už mi řekl rovnou doktor ve 12tt jde to poznat zatím jen podle výklenku buď smereje dolů holka nebo nahoru kluk a tam už jsem hezký viděla jak směřuje nahoru 🙂
A pokud jsi netrpěliva tak zajdi na 3D ultrazvuk tam pokud bude mimco hezky nastaveno a půjde vidět mezi nožky tak ti to řeknou a uvidíš to na jisto 🙂
@markii30 Moc děkuji určitě si tam zajdu 🙂
Me doktor ve 13tt řekl, co to bude podle vycnelku mezi nohama. Když smeruje dolu, je to holka, kdyz v prodloužení těla a spise nahoru, tak pry kluk.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Doktor nevedel, ale miestne mamicky ti isto podla tvaru hlavy povedia 🤷🏻♀️