Dobrý den. Nyní mě čeká ultrazvuk v 12 tt. Dělá se stále vaginálně nebo už přes břicho? Děkuji za odpovědi.
@krisstina93 děkuji. Jako první tedy MUDr. zkoušel přes břicho?
Ono na tom nezáleží, jen že se mnou jde partner, tak budu vědět, na co ho připravit. Je v tomto lehce konzervativní, tak nevím, když bude vag. zda tam bude chtít vejít.
Já minule taky byla s mužem, sice už mnohem dál, ale byla jsem na kontrole i kvůli vcestné placentě. Jen jsem ho upozornila, že mě bude dr nejspíše kontrolovat i spodem.
Kontroloval mě na lůžku (ne na té koze) a protože vedle lůžka seděl dr, tak chlap vlastně ani nic neviděl a nic to s ním neudělalo.
@uzivatelkapetra my když už jsme byli i na první kontrole v CARu, tak k ultrazvuku kvůli tomu nechtěla jít :-/ že to prý vidět nechce. Já ho nutit v tomhle případě nebudu, budu radši, když se mnou pak bude v závěru 😉 než aby to kvůli tomuhle vzdal předem 🙂
** nechtěl
Mě dělali přes bricho
No jeje, co bude váš muž dělat u porodu? 😃
@jjasmina 🙂))) právě proto ho budu připravovat postupně 😉
...když nebudu chtít nic vidět, tak nic neuvidí. Beru to dle dcery.
Nooo, tak se nechám překvapit, jak to bude jestli se prcek ukáže i přes břicho.
** nebude (sakra já dnes píšu jak tatar)
Nejdřív to zkusí přes břicho, když to nebude vidět, můžeš poslat chlapa za dveře, ja bych nehledala problémy, kde nejsou 🙂
Hele vetsinou chlapa nechaj stat za tvoji hlavou, neuvidi vlastne nic a stejne ho gynekolog zahlti informacema takze mu to ani nedojde a bude hledet na monitor a kochat se 🙂 byla by skoda o to prijit. Ale pri prichodu do ordinace to klidne zmin pred doktorem. Milacku, ty se postav tady, nemusis videt vsechno 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Záleží jaká bude viditelnost. Mě ho dělali jen přes břicho, ale malá byla pěkně natočená a spolupracovala, ale třeba v 16tt byla blbě a Dr mi dělala ještě i ten vnitřní, aby líp viděla.