Zdravím, nemáte nějaká radu jak uvolnit ucpaný nos?:( Hlavně teda večer na spaní.. přes den to nějak vydržím ale v noci mě to budí, jak nemůžu dýchat a mám sucho v puse😀 bojím se koupit třeba Olynth, prý by se to nemělo
Já jsem byla příšerně nachlazená, když jsem byla těhotná a v lékárně mi do nosu prodali nějaký bylinný sprej. Už si nepamatuju název, jenom že byl švýcarský.🙂
Myslím, že to byl tento https://www.gigalekarna.cz/produkt/rymastop-sen...
Mě pomáhá vyplachovat konvickou. Teď mám teda jiný problém, smrkání až moc 😂 tak jedu taky konvicku.
Já používám mořskou vodu Stérimar a je fakt perfektní..
Konvička nebo normálně Nasivin, Otrivin
@terkezz používala jsem jen mořskou vodu a relativně pomohla. A otevřená ventilačka,aspoň na škvíru,jinak jsem nemohla dýchat
Používala jsem olynth když bylo nejhůř. Nic jiného nepomohlo.
Pouzivala jsem normalne nasivin, ty morske vody atd. mi vubec nepomohly a ja vubec nemohla spat
Vincentka, Stérimar (na ucpaný nos)...úplně si vzpomínám na permanentní rýmu skoro celé těhotenství (až na konec, kdy už bylo jaro/léto, ale přes podzim/zimu to bylo fakt děsný. rýmy jsem se nezbavila, veškerý spreje vždy pomohly stejně jen na chvilku...)
Používala sem celých 9 měsíců denne několikrát Olynth.
Používala jsem normální nosní sprej jako obvykle. Já když mám ucpaný nos, tak umírám, slané vodičky na mne opravdu nefungují.
@terkezz Mořská voda, Vincenta, inhalace soli nebo éterických olejů jako je tea tree nebo eukalypt a to si kapu i do vany.
@terkezz A jakou máte teplotu v pokoji na spaní? Netopit, zvlhčit vzduch, na ty spreje pozor na ty silnější celkem rychlé vzniká závislost a člověk pak bez spreje není schopen dýchat. https://tydenimunity.cz/zavislost-na-nosnich-ka...
Jak psaly holky... Pouzij to, co ti pomaha.... Ja mela tehu rymu v obou tehu a bez olynthu bych byla mrtva. Nejake morske vody, vincentka a podobne me nezabiralo ani na chvíli a ja jak mam ucpany nos, tak umiram, spat jsem nemohla... Prijde mi horsi stres a unava v tehu jak nosni kapky 😃
@michaela1990xx tyyyjo fakt? A mimi v pohodě?😀
@terkezz naprosto v pořádku. Bude mit 6 měsíců 😊
Zkus ještě Pinosol, je to bylinný a je ti i pro děti, takže neškodný, pěkně protahne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkezz Vincentka, Olynth, Nasivin... je plno pripravku. Mne rekla doktorka na gynde, ze to nevadi, kdyz to nebudu uzivat mesic v kuse.
Ostatne Olynth se doporucuje uzivat maximalne tyden.
Ale treba Nasivin je pro deti, takze toho bych se nebala vubec.