Ahoj chtěla bych se zeptat, jsem 18+1 a vcera me při sexu bolelo hodně v podbrisku po sexu když jsem ležela mi břicho ztvrdlo jako beton a bolelo to potom to přešlo... Je to normální?
Dobře dekuju, na kontrolu jdu v úterý, a s tou abstinenci to asi nepůjde ze strany přítele... Utece mi za jinou...
@barenka0026 no nevím no ale přítel by snad měl mít rozum,ne?a jsou i prece jiné varianty jak ho uspokojit a neriskovat tím nějaké komplikace...;) Ja při prvním tehu nemohla vůbec dr mi to zakázal a přítel to přežil,a teď u druhého mám bolesti břicha,takže to zatím taky nejde a dá se to přežít...🙂
@barenka0026 a do úterý to zase není tak dlouhá doba a třeba vam dr řekne že je to v pořádku a že je to normální ale asi bych počkala no ale musíte vědět vy;)
Stačí že jsem se vcera dozvěděla že byl s moji kamarádkou přes měsíc... Jedna chyba a uteče mi zase...
@barenka0026 😔 No to vám teda nezávidím...nevím ani co bych vám na to ani napsala přítel je teda blbec když si vás neváží a radši bude riskovat nějaké komplikace ...prijde mi to sobecké...a jak už jsem psala jsou i přece jiné varianty uspokojení jeho potřeb ne ?
Ahoj jak už jste psaly dobře to není. My taky nemohli celé těhu a vůbec to nevadilo .Nechápu tvé obavy ' uteče za jinou' ČEKÁTE SPOLU DÍTĚ a jestli to není dostatečný tak nevím
Musíš si taky věřit a jemu taky😉
Těš se na mimi a chlapa neřeš
@barenka0026 "Jedna chyba a uteče mi zase... "
Sice odbočím od tématu, ale pokud to máte takhle, nebyl by vlastně jeho útěk tou nejlepší alternativou?
To nejde... Financne to sama nezvládnu.. Jediny co mi zbyva je odpustit mu a doufat že neutece...
A v šestinedělí bude jako dělat co? 😳
Teda,takového tatínka bych snad pustila sama dobrovolně,přijde mi to už tak odsouzeno k zániku. Těhotenství,šestinedělí,nemoc,únava... co pak??? 😔 Proč mít dítě s takovým chlapem? 😡
Nechci si tu vylivat srdce a delat ze sebe chudinku... Jen uz to že jsem skončila minulý týden na kapackach že stresu z něho mi stacilo...
@barenka0026 Je tu skupinka "Maminky samoživitelky" - tam je spousta holek, které se ocitly na dně už během těhotenství. Zkus se tam zeptat a poptat se, jak případně postupovat a na co máš nárok. Zpočátku je těžké se v tom systému zorientovat (ale ty holky tam jsou docela zkušené, takže pomůžou), ale myslím, že se to ve finále finančně zvládnout dá. Přece jen, ČR je sociální stát.
Nemůžeš žít jako otrok, jen proto, že nemáš peníze.
@barenka0026 pokud je to tak a nemyslíš si,že se něco změní,snad by i bylo lepší ukončit to hned. Nikdo z nás do toho samozřejmě nevidí,ale rohožku o kterou se otře kdykoliv bude chtít bych ze sebe teda nedělala. Miminko asi plánované nebylo,což? 😔
Nebylo, ale vzali jsme to, byl ke mě hodny snazil se jenže nevím co mi preletelo pres palici a začala jsem se s ním den co den hadat (nikdy předtím to nebylo) myslím že to bylo hormonama.. A to byl důvod že odešel za jinou... Takže si za to můžu vlastně sama...
A nejvíc mě trápí to že prisahal na miminko že žádnou jinou neměl a nepovedl mě..
@barenka0026 "Takže si za to můžu vlastně sama..." - můžeš možná za krizi ve vztahu, ale ne za způsob, jakým na to partner zareagoval. Krize se řeší v partnerských poradnách, ne u milenek.
Je otázkou, jestli to kvůli tomu dítěti zkoušet zachraňovat teď. Někdy je totiž právě kvůli dítěti lepší rozejít se.. Nevím, ale každopádně doporučuji začít mapovat, na co bys měla nárok jako samoživitelka.
Život není jen sex Ano je součástí Ale vztah založený jen na sexu nevydrží
Chla pak co záhoně při prvním problémů TO OPRAVDU NE
Nedávej vinu sobě to je nesmysl Rozhodl se on
Hormony nezničí vztah
Sama si uvědom co je pro tebe důležité
Stres z chlapa je asi to poslední co teď potřebuješ To ho chceš hlídat na každém kroku Stíhačka se mu z proti ještě víc Buď to překonáte -ale chce to čas uvidíš
Určitě tě podpoří i tvá rodina
Finance se dají zvládnout -mám kamarádku a zvládá sama a bez alimentů
Hodně štěstí a rozvahy
Bože, ty mu nedáš, a on půjde za jinou? To má mozek v koulích, evidentně. Ano, možná jsi způsobila krizi, ale neposlala jsi ho drbat jinam, ne? Neuvěřitelné..
Super komentář 🙂
Dám tomu ještě čas.. Při nejhorším se na něj vykaslu i když to bude bolet.. Já si přijdu že jsem pro něj služka, ráno odejde do práce vrátí se v 11 večer čekám na něj pak řekne že jde za kamaradama že je do půl hodinky zpátky přitom je 3hodiny v prdeli, mezi tím já mu každej den Vařím Peru uklizim žehlim čekám na něj celý dny a když už je konečně doma tak mu dělám matraci, já nespim nejim že stresu už nevím co mám dělat.. Kord když se mi včera přiznal že s tou holkou byl do vcera že ji i miloval a tak... Ta stetka teď po facebooku breci že je na dne, jo 15 leta holka ví něco o tom být na dne jen kvuli tomu že ji nechal chlap... Achjo co mám říkat já no radši nic už se jen směju :D
@barenka0026 tak to si děláš srandu.. a ty se s ním vyspíš, když ji do včera miloval? To je celé špatně.. nemyslím tebe, ty ho zřejmě moc miluješ, až tak moc, že si necháš tolik a tolikrát ublížit.
@barenka0026 nevím ale jak vas poslouchám tak bych už tomu žádný čas nedávala...
Jeste tomu dám čas uvidím jak se ke mě bude chovat.. A když neco tak prostě konec... Jinak to už vážně nevidím
@barenka0026 tak napiš, ať víme, jak se ti daří.. držím palce
Dobre, on mi psal a já neodepisovala protože jsem dávala veci do pračky a on na mě že ať se Teda nebaví když nechci a když jsem mu napsala že zapinam pracku že mu peru věci tak mi řekl ať neperu každý den že to stojí hodně vody, přitom každý den neperu :D mě už odvezoou fakt vše co dělám je špatně na už nevím
Jo napiš jak se ti aspoň daří...
Tak mu ne per nevadilo ne uklízejí a sama se starej o sebe Nečekej na něj jdi ven s kámoškou a uvidíš co bude
Ten mobil píše co chce pořád opravuje
Tak znovu
Nevař neuklízej neper
Tý holce je 15?To je vtip To nemyslíte vážně Co na to její rodiče
Bouchni do stolu dej jasný směr
Začni zařizovát dětský pokoj snad se přidá jestli ne máš jasno
Držím palce
Mám úžasného manžela a tohle opravdu nechápu
Zbytečně s ním ztrácíš čas. Pochybuji, že by ho cokoli změnilo. Tím, jak se pořád obětuješ, si jenom myslí , že se k tobě může chovat jak ke kusu hadru.
Rozhodně si nevěru nedávej za vinu. Jestli to u něj funguje tak, že po pár výlevech se musí jít rozptýlit jinam, stejně se tomu nevyhneš. Takový chlap nabídku neodmítne, ani kdyby bylo ve vtahu všechno v pohodě a měl nadmíru sexu. Prostě je to sobec. Navíc tím ohrožuje i tvoje zdraví a zdraví dítěte, takže kdo by se měl kát je on, ne ty.
@barenka0026 hledá na tobě kdejakou chybu, kravinu..to musíš kromě sexu, kdykoliv si vzpomene, v mžiku odepisovat, prát podle toho, jak se jemu líbí? A když nebudeš, najde si, že třeba nemá svý oblíbený hadry vypraný.. no, patnáctiletá asi prát neumí
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@barenka0026 no já myslím že to dobře není,asi bych počkala do další kontroly a zeptala se se dr a do té doby abstinovala🙂 Třeba ti tady holky napíšou že je to ok a že to mají taky...