Ahoj.som 6 mesiaci tehotenstva a 2 dni mi tvrdne bruško malá som aj bolesti. dosť silné. Porate čo mám delat. Plašiť k dr.nebo byt klidna...
@miroslavajanova mne tvrdlo po námaze. Od dr jsem dostala doporučení se šetřit a brat magnezko
@miroslavajanova Jestli tvrdne hodne, boli to a je to v castych intervalech, tak radeji jedte. Nedavno tu psala maminka, co ji tvrdlo casto a bolestive a nakonec z toho byl malem porod. To Vas nechci strasit, ale radeji nic nepodcenit.
Dobrý den, chci se zeptat, zda jste byla u doktora? Jsem po třetí těhotná, vždy mi tvrdilo břicho od 15tt. A nyní jsme 27tt a mám už tři dny taky časté bolesti btřicha a tvdnutí. Je pravda, že v pondělí jsem to asi přehnala s procházkou s dvěma prckama, ale nevím teda co budu dělat na konci těhu. Magnézko jsem brala u předchozích těhu a mám pocit, že to bylo jen placebo, stejně se to o tolik nezlepšilo. CS mám 1, tak mám taky obavy aby mě to neotevíralo.
@terla ahoj jdu k doktorovi zitra na kontrolu tak se zeptam .ale je pravda že už to mám lepší ale take nezvedam nič ťažké. A vic oddychujú. Zitra dám vedet .co mi řekl. 😉
@miroslavajanova tak ja uz musela taky k doktorovi.Mela jsem prujem dva dny a caste tvrdnuti bricha.Napsal mi Diazepam a neco na prujem.Na tri dny to pomohlo a snazim se odpocivat.Horcik mi nenapsal.Podle me to je stejne placebo.CS mam 3,tak to povyskocilo,ale nepzeviram se.Tak snad to doklepem...
Aby se hořčík správně vstřebával, musí se užívat kofaktory (třeba vit. B přes kvasnice, nebo zinek,..). Je i více forem hořčíku - minerální vody na pití, tablety, magneziový olej na kůži, epsomská sůl na koupele..
Holky tak hlavné byt v klidu a nezvedat tezke veci.to mi dr.řekl.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@miroslavajanova Určitě minimálně volej, ať ti poradí. Může to být jen z námahy, ale ať to raději posoudí doktor. Tvrdnutí a bolesti by úplně standardní být neměly.