Ahojte holky.Mela bych prosim na Vas dotaz.Jeste pred tehotenstvim me lehce trnula noha,ale jakmile jsem zjistila,ze jsem tehotna,se to rozjelo na plne obratky.Trne me jen jedna noha a na neurologii i na cevnim nic nezjistily.Jen rano vstanu na nohy a po deseti min.trpim..Uz nevim co by..takhle jsem si tehotenstvi nepredstavovala..jen poposedavat..Ma nekdo taky s timhle zkusenosti?
@medulinek no me to zacalo trnutim,ale ted jakmile vstanu a na noze stojim mam bolesti,ale fakt strasne(kolikrat se me chce brecet)!Jsem objednana znovu na neurologii,ale pochybuji ze po mesici na neco opravdu dojdou.
Tak to jsem mela neco jineho,jen vim,ze mi doktor rikal,ze pri takovych zvlastnich bolestech pridat horcik a B6
Jestli je to pocit napětí, pak doporučuji Magnosolv
Ja dnes byla u fyzioterapeutky pac jsem bolesti uz nemohla vydrzet.Mam skriply nerv(najake esicko ..) ..dostala jsem obstrik(ale i tak ten nepomohl) a 6xrehabilitace.Dnes jsem se rozbrecela bolesti..jo a B6 jsem si vcera koupila.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
nevim,co myslis trnutim,ale kolem 22tt jsem mela tri tydny kdy me jakoby mravencila (ale ne bolestive) noha na holeni,byla jsem z toho na nervy,ale mne se to naopak zlepsilo,kdyz jsem chodila,jak jsem sedla,lehla,bylo to zpatky a po ttrech tydnech to proste samo prestalo