Ahoj, potřebuji trochu uklidnit, jsem hroznej plašen a hysterka :D Celou dobu těhu trpím na výtok, ale hustej bílej, ale tohle se mi ještě nestalo. Včera po utření jsem měla takovej tmavě svítivej žlutej výtok, byl hrozne hustej, ale zatím jednorázový. Dnes už zatím nic. zasílám i fotku, na té dotce to pusobí trochu tmavší než je. jsem fakt hrozná. Moc díky..
Me se povetsinou dela po sexu nebo i jenom mazleni. Nic co by tebe nebo miminko ohrozovalo. Pokud te nic nesvedi a nezapacha tak to resit nemusis. Pokud mas obavy tak si bud zajdi na gynekologii a nebo to rekni az pujdes na kontrolu 😉
@lusesita25 sex nebyl, ale je pravda, že jsem včera měla dost náročný den a moc si nesedla, ale jak píšeš nesvědí a nezapáchá a ted už zatím nic, tak asi přestanu plašit. Děkuji 🙂
Mam neco podobneho od zacatku tehu a to jsem 14tt
Některé dny to mám taky tak a podle doktorky je to v pořádku pokud nezapáchá a nesvědí mě nic. Doporučila mi, kdyby mi to vadilo, používat výplachy Rosalginem.
Děkuji moc 🙂
ja to měla taky a na pohotovosti řekli že to je normální
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zapomněla jsem napsat, jsem 19tt.