Ahoj holky chtěla bych se na něco zeptat. Jsem ve 23. týdnu a pociťuji takové bodavé tlaky do konečníků. Máte to některá z vás?? Prosím co by to mohlo být? Děkuji předem
Ahoj, to je úplně normální 🙂 Tvoje tělo, hlavně děloha se připravuje na porod a bude Tě to tlačit.. Trápilo mě to samé, dokonce jsem měla hemoroidy, ale už je to dobré..
@ajurka Ahoj, ano řekla, prohlídnul mě, prohmátnul, řekl, že je vše v pořádku a je to naprosto normální 😉
Ty už jsi na kontrole byla ? Mně se udělal i hemoroid, kolem toho 24. týdne to bylo vážně nepříjemné, teď je to lepší, jsem oteklá i na pochvě samozřejmě.
Něco jiného by bylo, kdyby tě hodně píchalo v břiše, tvrdlo dost často břicho, šly ti bolesti do zad a i do konečníku. Pokud jde jen o ty tlaky, tak se vážně nemáš čeho bát.
Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Jsem ve 23 tt a několik dní mám takové divné tlaky na konečník, pocit, jako bych potřebovala na záchod, ale nepotřebuji. Také mě občas bolí kostrč. Máte některá z vás něco podobného nebo zkušenosti. V pondělí jdu k lékaři, tak se na to zeptám.
Taky si myslím, že to bude zvětšující se dělohou. U prvního těhu jsem to neměla, tak proto se ptám. Každé těhotenství je zkrátka jiné.
Já to mám taky, po větší námaze, po milování je to horší, je to růstem dělohy.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Prosím najde se tu někdo kdo měl stejný problém??? 😕