Ahojky holky chtěla bych se zeptat jsem teď 16+3tt, už týden mě pobolívá podbřišek a píchá to asi jak se roztahuju. Jenže navíc k tomu mám takové tlaky v pochvě jako kdybych tam měla tampon nebo něco? Mám strach jestli není něco s čípkem. Měla jste to některá, jsem z toho nervozní a nevím jestli raději nezajít k lékaři když nic tak pro můj klid.
Děkuju
Nic takvého jsem neměla, pokud máš pochybnosti, zavolej nebo zajdi k lékaři.
Já něco podobného mám. A střídá se mi to s tlaky v konečníku. Říkala jsem to doktorce a ta mi napsala jen magnezko a nijak dál to neřešila. Tak snad to nic není 🙂
já jsem rozhodně pro lékaře,měla jsem to,myslela sem sinejdřív, že je to normální a pak že jsem přistydla ale nakonec jsem šla k lékaři a za 5minut 12 ..celej zbytek těhotenství jsem byla pod zvýšeným dohledem,protože hrozil hodně předčasný porod
Já něco podobného měla, zdálo se mi, že tam mám jako tampon, který chce vypadnout 🙂 Ale nic to nebylo, já se děsila, že mám sestouplou dělohu a bůhví co ještě 🙂 Ale pro Tvůj klid duše bych zavolala doktorovi a domluvila se s ním 🙂
Já jsem něco takového taky měla, začalo to kolem 14.tt a skončilo kolem 18.tt. Nikde jsem s tím nebyla a chlapečka jsem dokonce přenášela 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne, nic takového jsem neměla/nemám.