Tipovačka pohlaví. Co si myslíte vy?

sishina
4. dub 2023

Tak co myslíte? Mám dvě fotky ze 13tt. Lékař mi svůj tip řekl - záměrně neprozrazuji! 🙂

ellyem
4. dub 2023

Tak proc tohle tema, kdyz ti to lekar rekl? Tady holky asi nebudou lepsi nez sam gynekolog 😅

sishina
autor
4. dub 2023

@ellyem protože řekl že je to jenom tip, miminko je malé, ale hrbolek byl zrovna pěkně vidět, tak prý můžeme tipovat.. A proč takový komentář? Vždyť o nic nejde 🙄

laxesis
4. dub 2023

Já to z tohoto nikdy nepoznám :D přijde mi, že hrbolek kouká dolů a je to holka...ale na druhém obrázku je nad tím zas něco..takže nevím, jsem marná. Já potřebuju ten pohled zespod 😀 ale tipla bych holku =)

sishina
autor
4. dub 2023

@laxesis díky za tip! Jinou fotku zatím nemáme 😅

laxesis
4. dub 2023

@sishina jojo, my tentokrát měli štěstí a jde to krásně vidět, minule se synem to bylo taky pořád jenom zboku, zespod nám to syčák nikdy nedovolil :D

1pomnenka
4. dub 2023

Tipuji holčičku. Snad nedopadnete jako my, v 17. týdnu holčička a ve 20. se omlouvala celé naší rodině, byl to kluk jako buk.

lilian2111
4. dub 2023

Já bych podle první fotky řekla na 90% holka 🫣😁

sishina
autor
4. dub 2023

Tak to jsem ještě napnutější tip lékaře je spíše kluk 🤣

krisstina93
4. dub 2023

Já tam vidím spis kluka.

kar17
4. dub 2023

@sishina podle 2 fotky si myslím chlapeček 😊. Tohle dcera na utz nemá 😅.

juliavolna
4. dub 2023

@sishina baba ? 🙂

sishina
autor
4. dub 2023

Tak je to zase 50 na 50 z fotky 12+0 to vypadalo na holku, dnes 12+4 na kluka. Tak jsme napnutý jako kšandy 🤣🤣🤣

martina0888
4. dub 2023

@sishina Vždyť je to jedno. Hlavně že roste, jak má 😊😍

sishina
autor
4. dub 2023

@martina0888 jooo samozřejmě, to jo! ♥️🍀

kristynaprandl
5. dub 2023

Za mě kluk podle druhé fotky 🙂)

sishina
autor
5. dub 2023

No, děkuji za tipy 🤣🤭

sishina
autor
7. dub 2023

👍🏻

jadadee
7. dub 2023

Ja teda z foto nepoznam, ale mrkni na Jonasovu metodu, co ti podle ni vychazi, mne se trefil u obou dětí ( kluk, holka) 😁

sishina
autor
7. dub 2023

@jadadee koukala jsem, ale u mě je to přesně na pomezí, dle mého nejde touto metodou určit. Můžeš se na to mrknout, třeba budeš vědět víc..

Otěhotněla jsem na konci ledna a dle Jonáše to máme sice 9.1. KLUK ale 7.2. HOLKA jenže teď babo raď, protože já poslední menstruaci měla 11.1. (až 16.1.) podle styku vím, že jsem otěhotněla 21./22.1. tak a teď.. Je tomu blíž ten kluk 9.1. - po kterém ale ještě proběhla menstruace, anebo je to tedy už téměř únorová holčičí záležitost? 🤣😅

kristynaprandl
8. dub 2023

@sishina hele mě tyhle věci jako Jonasova, početí podle staří krve a různé další kalendáře vůbec nevychází..
podle všech těchto kalendářů mam čekat kluka a čekám holčičku😄🤷🏻‍♀️

jadadee
8. dub 2023

@kristynaprandl
@sishina
Jistota je stejně az na porodnim sale, mam tri kolegy, kde cekali dle vsech utz kluky a na porodnim sale to byly holky 😁
Ad. metoda to mas fakt na pomezi, zas tolik se nevyznam, ja to mela fakt rozdil treba o 2 dny

kristynaprandl
8. dub 2023

@jadadee mám doma dva kluky ani jednou se u pohlaví nikdo nespletl, teď jsme viděli přímo pohlaví jak na 3D tak na 2 screeningu a pindika opravdu nemá 😄
Strašně jsem se toho bála do nedávna ze by se ta holka do 3tice povedla ale není to zas tak častá záležitost, že de dr splete.. stane se to tak 10 ženám ze 100..

Říkám si teda ale u těch metod, co když žena čeká dvojčata tam přece neznamená ze bude mít stejne pohlaví
Známa čeká kluka a holku takže já bych na tyhle metody nedavala 🤷🏻‍♀️

sishina
autor
8. dub 2023

@kristynaprandl
@juliavolna
@kar17
@krisstina93
@lilian2111
@1pomnenka
@laxesis

Holky ještě jsem našla tuhle fotku k porovnání, není to teda úplně 100% ale podle toho bych asi tipla taky spíše kluka (naše je ta první fotka). I když to zatím není úplně směrem nahoru a hrbolek je více vytyčený dopředu, ale asi spis kluk, co?

laxesis
8. dub 2023

@sishina kluk a nebo šňůra😁 ale jestli doktor říkal v pozdějším ultrazvuku kluka, tak to asi bude spíš on..u mě ještě čekali, jestli teprv pinďa nevyleze a holku mi potvrdil na 99% až okolo 18tt🙂

sishina
autor
8. dub 2023

@laxesis utz, kde padl rozsudek byl 12+4 🤭

kar17
8. dub 2023

@sishina 12+4 je ještě čas, sledovala jsem teorii nuba do 13tt může nub stoupnout. Myslím si spíš chlapečka 💙😊

kristynaprandl
8. dub 2023

@sishina moje malá zase pohlavní hrbolek neměla vidět ale za to na na 1 screening čůrala 😄a tím ze vim, ze kluci čůrají nahoru, mi tohle hodně napovídalo 😄
Dr říkala, ze mi pohlaví ještě neřekne ale že mam velkou naději na holku
A od 17tt se mi potvrdila na kontrole, pak na 2 screeningu a před dvěma týdny na 3D 🥳 už se na ni těšíme ❤️ ale od toho 2 screeningu to beru už jistěji.. pockala bych ještě do te doby byt tebou 🙂)

sishina
autor
8. dub 2023

@kar17 díky za info, já jsem teprve až teď zjistila, že je to jen teorie 😳😬 já si myslela, že dle pohlavního výběžku je to jasné 🤭.

sishina
autor
8. dub 2023

Holky, tak mi ještě psala jedna paní, že na to koukáme špatně. Dle jejího je to jasná holka, protože to červené je výběžek a to žluté už bude šňůra nebo končetina.

Tak, když to přiblížim, tak to tam opravdu vidím, opravdu budeme muset počkat do další kontroly. Ale je to zábava, sdílím, protože to je opravdu jako věštění z kávové sedliny 🤣🤣🤣

kristynaprandl
8. dub 2023

@sishina no dej vědět za mě je to kluk ! 😄❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru