Dobrý den, jaké by jste řekli pohlaví podle hrbolku na fotce? Moc děkuji za názory.
Moč děkuji holky... Minulý pátek na genetice mi dr řekla holka a včera můj gynekolog že by řekl kluka, jsem z toho jelen... 😀
Já ani nestačila zjistit co čekáme u mojí doktorky a cigánska u mamky v práci mi rovnou v 9 týdnu řekla kluka 😁 jen podle tvaru břicha. 😂😂😂
Urcite holcicka 😊
@verur ted, když jsme si to nechali poprvé říct, tak přesně tento hrbolek odpovídal holčičce, a čekáme holčičku, takže se nespletli ve 12tt
@vendelinka08 Vy jste zlata, moc dekuji. Mam doma chlapecka a moc jsme si prali holcicku, tak asi se nam prani splnilo 🙂)
Ja bych to tipla na holcicku. 🙂 je vodorovny, u kluka by byl nahoru a vypadal jako cudlik. 😀
Ženský vy jste dobry, ja tam nic nepoznam😁 mne minule rekli, ze to vypada na holku a kdyz to srovnam s ultrazvukem co jsem mela u prvniho syna, tak nevidim zadnej rozdil😀
@simina9111992 nekde ten hrbolek videt jde, nekde ne... Takze tezko rict. Kdo nevi, tak mu ty mimina z profilu prijdou vsechny stejne.
Téměř 100% holčička 🙂. Naopak někdy jde hrbolek víc nahoru a je z toho nakonec holčička, ale tady mi top přijde celkem jasné 🙂
Me lekarka rekla,ze kdyz je hrbolek soubezne s telem,jde o holcicku. Pokud smeruje sikmo nahoru,jde o chlapecka. U nas se dvakrat trefila.
@marketa11112 U synka taky hned řekl kluk a šel mu hezky hrbolek nahoru 🙂. Poznala jsem to i já, ale teď jsme byli u jiného doktora, který to neříká. Takže si muzu tipovat sama 🙂
@mikejla_a Dekuju moc za tip 🙂. Tak uvidíme, co na nás vykoukne v lednu. Manžel si to prave nechce nechat říct v tom 20.tt, tak proto tak smejdim. :D Jsem hrozně zvedava, ale zároveň si chci nechat alespoň trochu napětí co to bude 🙂. Vnitřně prave spis cítím holcicku, tak uvidíme, jestli se intuice mýlí nebo ne. Noc děkuji za tip.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@verur Řekla bych holčička, je souběžně s tělem, ale nejsem odborník 😉