Tipnete pohlaví podle hrbolku?

verur
15. únor 2019

Dobrý den, jaké by jste řekli pohlaví podle hrbolku na fotce? Moc děkuji za názory.

jerry009
15. únor 2019

@verur Řekla bych holčička, je souběžně s tělem, ale nejsem odborník 😉

gruyerre
15. únor 2019

@verur řekla bych holčička

verur
autor
15. únor 2019

Moč děkuji holky... Minulý pátek na genetice mi dr řekla holka a včera můj gynekolog že by řekl kluka, jsem z toho jelen... 😀

gruyerre
15. únor 2019

@verur tak to budete ještě nějakou dobu napjatí 😀

nikoldarb
15. únor 2019

Já ani nestačila zjistit co čekáme u mojí doktorky a cigánska u mamky v práci mi rovnou v 9 týdnu řekla kluka 😁 jen podle tvaru břicha. 😂😂😂

mikejla_a
15. únor 2019

Urcite holcicka 😊

verur
autor
16. únor 2019

@mikejla_a moc děkuji za názor

vendelinka08
16. únor 2019

@verur ted, když jsme si to nechali poprvé říct, tak přesně tento hrbolek odpovídal holčičce, a čekáme holčičku, takže se nespletli ve 12tt

verur
autor
16. únor 2019

@vendelinka08 Vy jste zlata, moc dekuji. Mam doma chlapecka a moc jsme si prali holcicku, tak asi se nam prani splnilo 🙂)

baraskaska
16. únor 2019

Ja bych to tipla na holcicku. 🙂 je vodorovny, u kluka by byl nahoru a vypadal jako cudlik. 😀

simina9111992
19. únor 2019

Ženský vy jste dobry, ja tam nic nepoznam😁 mne minule rekli, ze to vypada na holku a kdyz to srovnam s ultrazvukem co jsem mela u prvniho syna, tak nevidim zadnej rozdil😀

mikejla_a
19. únor 2019

@simina9111992 nekde ten hrbolek videt jde, nekde ne... Takze tezko rict. Kdo nevi, tak mu ty mimina z profilu prijdou vsechny stejne.

kris5
21. kvě 2019

Téměř 100% holčička 🙂. Naopak někdy jde hrbolek víc nahoru a je z toho nakonec holčička, ale tady mi top přijde celkem jasné 🙂

kris5
5. črc 2019

Tipnete, prosím, i u me pohlaví podle hrbolku? Já bych řekla, ze naživo vypadal dost podobně, jako u zakladatelky. Jen ta fotka je taková mázla. Jakpak dopadla nakonec? Čeká opravdu holcicku?🙂 Děkuji

mikejla_a
6. črc 2019

@kris5 ja bych rekla ze holcicka

nicolnik
6. črc 2019

@kris5 nas hrbolek odpovidal holce a i doktorka rekla holka. No a za 14 dni to byl uz na utz kluk a stale je. Takze ja uz jsem k tem odhadum na 1. screeningu takove skepticka a neco na tom je, kdyz rikaji, pohlavi je poznat pri spravne viditelnosti nejlepe ve 20tt🙂

marketa11112
6. črc 2019

Me lekarka rekla,ze kdyz je hrbolek soubezne s telem,jde o holcicku. Pokud smeruje sikmo nahoru,jde o chlapecka. U nas se dvakrat trefila.

kris5
7. črc 2019

@nicolnik Jasné, však ono je to hodně brzy a může se ten hrbolek ještě změnit 🙂. Manžel si nechce nechat pohlaví říct, tak spis tak smejdim, kde se dá :D. Nám je to jedno- hlavně aby bylo mimi zdrave, ale jsem ženská zvedava :D.

kris5
7. črc 2019

@marketa11112 U synka taky hned řekl kluk a šel mu hezky hrbolek nahoru 🙂. Poznala jsem to i já, ale teď jsme byli u jiného doktora, který to neříká. Takže si muzu tipovat sama 🙂

kris5
7. črc 2019

@mikejla_a Dekuju moc za tip 🙂. Tak uvidíme, co na nás vykoukne v lednu. Manžel si to prave nechce nechat říct v tom 20.tt, tak proto tak smejdim. :D Jsem hrozně zvedava, ale zároveň si chci nechat alespoň trochu napětí co to bude 🙂. Vnitřně prave spis cítím holcicku, tak uvidíme, jestli se intuice mýlí nebo ne. Noc děkuji za tip.

iveta557
Autor odpověď smazal
Zobraz
iveta557
9. lis 2019

Dobrý den, zeptám se myslíte holka podle pohl. hrbolku mezi nožkama, teď na ultrazvuku v 18. týdnu nožky u sebe a ne je dát od sebe.

ifus
Autor odpověď smazal
Zobraz
mikejla_a
8. led 2020

@ifus myslim ze holcicka

jerry009
8. led 2020

@ifus Jestli je hrbolek to dlouhé mezi nožkama, tak bych řekla skoro i kluk, celkem to "trčí". Ale je to úplná loterie, nejsem odborník. 😊

ifus
8. led 2020

@jerry009 To dlouhé je myslím část nozicky..při ultrazvuku tam celá nozicka občas na tom místě vykoukla🙂)))

ifus
8. led 2020

@mikejla_a Mohla bych prosím vedet, kde je videt ten hrbolek? Já v tom nějak neumim asi číst 🙂)))

mikejla_a
8. led 2020

@ifus to co trci

ifus
8. led 2020

@mikejla_a jezis, to mi přijde nějaký velky 🙂)) dekuju🙂

mikejla_a
8. led 2020

Tohle je nase holcicka

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru