Testy na DS - zvýšené, jak postupovat dál?

len81
2. kvě 2019

Holky měl jste někdo při krevních testech zvýšené výsledky na down syndrom??? Já měla 2.61 jak jste postupovali??

verace81
2. kvě 2019

Ahoj měla jsem riziko 1:300 byla jsem poslána na genetiku do Českých Budějovic, kde mě i manželovi odebrali krev a udělali velký ultrazvuk po něm riziko 1:310

len81
autor
2. kvě 2019

@verace81 a potom?? Šla jste na plodovku??

len81
autor
2. kvě 2019

@verace81 nebo na krevní testy

vaseli16
2. kvě 2019

Ahoj minule těhotenství jsem mela riziko 1:7.... Okamzite me odeslali na plodovou vodu....riziko se bohuzel potvrdilo...posleze udelali vysetreni me a partnerovi oba mame karyotyp v poradku,cili to byla nove vznikla VVV.Pak jeste udelali podrobnou pitvu plodu kde nezjistili zadnou dalsi vrozenou vadu kterou downi mivaji.Nicmene nyni cekame naprosto zdraveho ukazkoveho chlapecka a vam preji aby jste takhle daleko nezasli a miminko bylo zdrave.

rottentocore
2. kvě 2019

Já měla riziko na downa 1:37000 a narodila se mi malá s ds. Šla bych na odběr plodové vody tam máš 100% jistotu.

len81
autor
2. kvě 2019

@vaseli16 díky

len81
autor
2. kvě 2019

@vaseli16 díky

verunkanatalka
2. kvě 2019

Ano, měla jsem riziko na downa 1:85. Byla jsem v Českých Budějovicích na plodovce a vše v pořádku...

verace81
2. kvě 2019

odběr plodovky nedoporučili, že na ultrazvuku je vše ok. DNA se z krve nepodařilo oddělit tak jsem musela znovu na krev tentokrát jen já a dělali prenascan a posílali to do Číny nic jsem neplatila výsledky za 14 dní a vše v pořádku

klea81
2. kvě 2019

Ano, šla jsem jen na podrobný utz ve 21 tt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru