Holky měl jste někdo při krevních testech zvýšené výsledky na down syndrom??? Já měla 2.61 jak jste postupovali??
Ahoj minule těhotenství jsem mela riziko 1:7.... Okamzite me odeslali na plodovou vodu....riziko se bohuzel potvrdilo...posleze udelali vysetreni me a partnerovi oba mame karyotyp v poradku,cili to byla nove vznikla VVV.Pak jeste udelali podrobnou pitvu plodu kde nezjistili zadnou dalsi vrozenou vadu kterou downi mivaji.Nicmene nyni cekame naprosto zdraveho ukazkoveho chlapecka a vam preji aby jste takhle daleko nezasli a miminko bylo zdrave.
Já měla riziko na downa 1:37000 a narodila se mi malá s ds. Šla bych na odběr plodové vody tam máš 100% jistotu.
Ano, měla jsem riziko na downa 1:85. Byla jsem v Českých Budějovicích na plodovce a vše v pořádku...
odběr plodovky nedoporučili, že na ultrazvuku je vše ok. DNA se z krve nepodařilo oddělit tak jsem musela znovu na krev tentokrát jen já a dělali prenascan a posílali to do Číny nic jsem neplatila výsledky za 14 dní a vše v pořádku
Ano, šla jsem jen na podrobný utz ve 21 tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj měla jsem riziko 1:300 byla jsem poslána na genetiku do Českých Budějovic, kde mě i manželovi odebrali krev a udělali velký ultrazvuk po něm riziko 1:310