Test na určení pohlaví. Jaké máte názory?

barcachejn
17. říj 2019

Ahojky holky poprosim vas o vase nazory,klidne i kritiku proste cokoli 🙂 mel nekdo tento test na urceni pohlavi? Nebo vite na nej nekdo nejake recenze? Dela se od 10tt a melo by vam to na 99% rict pohlavi miminka. A je z moci.

eeevee
17. říj 2019

Já jsem jej teď zkoušela při druhém těhotenství, test se má barvit buď růžovou nebo modrou, mě to udělalo růžovo-modrou 😂 ale asi spíše do růžova, samozřejmě podle utz čekáme kluka 😂 za mě vyhozené peníze, raději počkej na UTZ, tam máš mnohem větší jistotu, mě oba dva kluky poznali už v cca 10.týdnu 😊

nafreya
17. říj 2019

Za me vyhozene penize. Na Utz ti to reknou taky a nemusis nic platit 🙂

pink_unicorn
17. říj 2019

Kámošce to ukázalo opačné pohlaví 🙂

lisianne
17. říj 2019

vyhozené peníze, počkej si na ultrazvuk

jituli84
17. říj 2019

Ptala jsem se na to v lekarně, vcelku se lekarnice tvařila , že je to hloupost, leda že by se testovalo z krve, takže vyhozené peníze..

barcachejn
autor
17. říj 2019

@jituli84 Tohle se da koupit i v lekarne?

jituli84
17. říj 2019

uplně ten samej asi ne, já se pouze lekarnice ptala, že jsem na netu na to narazila, tak říkala, že ví, že jsou takové testy, ale když už tak by to mělo bejt z krve a i tak říkala, že by tomu moc nevěřila..

jituli84
17. říj 2019

asi stejně jako ty trapný testy na ženskou a mužskou plodnost že 😀😀

makronka222
17. říj 2019

Hahahha, dobrej byznys

hodnelasky
17. říj 2019

holčičky prý víc zvyšují HCG, tak se to poznat asi dá, ale otázka je, jestli z moči... každopádně než se to narodí tak budete mít milion možností se zeptat na ultrazvuku, mě to odhadli už na prvním screeningu.

barcachejn
autor
17. říj 2019

@hodnelasky Me to prave na tom prvnim sreeningu nerekli proto jsem chtela vedet jestli bych to prave uz ted v tom 14tt mohla zjistit alespon z tohodle 🙂))

nanyh
17. říj 2019

@barcachejn Pohlaví se dá určit v 18-20tt. Tak to už vydržíš, vždyť to utíká.

barcachejn
autor
17. říj 2019

@nanyh vydrzim 🙂 me to jen zajimalo jestli s tim am nekdo zkusenosti 🙂 kazdopadne na druhem screenu uz by to melo byt videt urcite 🙂

dejvitka
17. říj 2019

@barcachejn nebo muzes zkusit test s jedlou sodou, navody na youtube, hodnoti se reakce moci se sodou. Bude to mit cca stejnou vypovidaci hodnotu jako tenhle test = mozna se trefis, ale v tomhle pripade test vyjde na 2 Kc 🙂 U me to treba zrovna nahodou sedělo.

nanyh
17. říj 2019

@barcachejn Tak přeji ať tam najdete to, co by jste si přáli🍀

monika92
17. říj 2019

@dejvitka totálna blbosť... skúšala som ten ten 5x z toho 3x sumelo a 2x nie to záleží od čoho čo zješ..

dejvitka
17. říj 2019

@monika92 ja mela reakci vzdy stejnou, zkousela jsem 3x. A jako sranda test proc ne, lepsi nez dat 700 za test, ktery stejne tak nemusi ukazat ;)

widowblack
17. říj 2019

Pohlaví se dá sice určit podle utz 😂 ale to to mimino musí ukázat co tam mezi nihama má 😂 mě i ted v 24 tt pořád nechcou říct co tam je 100% protože je "blbě" natočené a nebo se schovává ... ale za mě je tenhle test kravina !

nanyh
17. říj 2019

@widowblack Jooo mojí kamarádce se malá ukázala až na konci 7. měsíce😀

widowblack
17. říj 2019

@nanyh tak já prostě věřím v to , že tam mám holku 😂 už jen protože moc chcem s prvorozenou holku 🤣 že to říká babička která se nikdy neplete a i doktor to naznačil že bx to mohla být holka , ale 100% mi to nerekli 😏 a stejně než se to narodí tak tomu nebudu věřit 😂

stefanovamarket
18. říj 2019

Mne to vyšlo u obou,stejně tak i neteri. Ale švagrové to nevyšlo a proto tomu nevěřím

barcachejn
autor
18. říj 2019

@dejvitka Aha ty jo dekuji za typ 🙂) vubec nevim ze neco takoveho existuje 🙂 jsem tehotna poprve tak je pro me vse nove :D

barcachejn
autor
18. říj 2019

@nanyh dekuji 🙂 chteli by jsme holcicku ale jediny kdo tomu veri je moje mamka a manzel jinak vsichni tvrdi kluka i ja si myslim ze tam mam kluka uvidime kdo mel pravdu :D 🙂))

nanyh
18. říj 2019

@widowblack
@barcachejn Tak holky držím palce. Já bych holku taky ráda. Uvidíme, co se v nás klube😀

hodnelasky
18. říj 2019

@barcachejn no u mě to taky jen odhadovali a pořádně to bylo vidět až ve 22. týdnu, protože si madam sedí na prdelce

barcachejn
autor
18. říj 2019

@hodnelasky Jsem s tim smirena ze to uvidim az po tom 20tt :D :D no hlavne at je prcek zdravi to co by clovek chtel za pohlavi uz je jen bonus navic 🙂

barcachejn
autor
18. říj 2019

@nanyh takze ty taky jeste nevis co budes mit? 🙂)

nanyh
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nanyh
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mamca27
22. říj 2019

@widowblack Jsem v 17tt s furt se schováva, první srening nic. Dneska u doktora se nechtělo natočit a já bych tak ráda věděla co mám koupit jestli modrou či fialovou. Další kontrala zas za měsíc, taky chodíte na kontroly až po měsíci?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru