Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s tejpováním těhotenského bříška. Jsem ve 25.tt a chtěla bych to podstoupit jak kvůli prevenci diastazi, tak kvůli začínající tíhy. Gynekolog byl pro, ale jenom od profika abych si neublížila. Nemáte nekdo zkušenost kdo to dělá kolem Opavy, Ostravy?
Díky
Kde to neporadím. Ale za sebe můžu jen doporučit, tejpy mi moc pomohly jak na bolest zad, tak i břicho podržely.
Jsem fyzio a mám 3deti,tejpy mohu jen doporučit,jaké pozitiva to přináší si asi vygoglis,to tady nebudu rozepisovat,ano a může se stát ,že nesednou ale není nic jednoduššího než je sundat,ty částky za ty tejpy nejsou nic závratného,ale těch lidí co jim to nesedne je opravdu minimům
Jen si to určitě nedělej sama,opravdu si to nech udělat fyzio co tejpuje 😉
Děkuji holky za reakce. Ještě mě napadlo v ramci tech tejpu si nebudu moct promazavat břicho, je možné že se mi vytvoří díky tomu strie?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ja jen doporucuji, aby sis onen tejp nejdriv vyzkousela nez za to zaplatis nekde... me vzdy fyzio tejpovala, bezproblemu, no a v tehu najednou pod tejpem obrovska reakce a muselo to dolu do par hodin! po tehu zase vse ok a tejpovat muzu🙂 hodne stesti