Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli tady není nějaká učitelka v Mš. Prave jsem v 5. měsíci těhotenství a mám dilema jestli bych nemela zůstat doma. Teď jsem na dovolené, protože čekáme ve školce u jedné holcicky na test na covid. Co byste dělaly vy ? Zůstaly doma nebo dal chodily do práce ?
Děkuji za odpověď.
@elissa48
ja bych asi dal chodila do prace protoze covid muzes chytnout uplne kdekoliv.
Já bych zůstala doma. Je pravda, že to můžeš chytit kdekoliv, ale přece jen ta školka je riziko.
Jsem těhotná a dělala jsem v MŠ pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, vzhledem k vysokýmu tlaku a riziku předčasného porodu jsem po dohodě s gynekologem od konce 6 měsíce na neschopence...
Dobrý den, ráda bych věděla, zda vám, kteří jste byly na neschopence gynekolog řekl další infomace k vývoji plodu po prodělání Covidu. Obecné informace jsem četla, ale většinou výzkumy nejsou vzhledem k nové mutaci corona viru. Včera mluvil MUDr. Balík a řekl, že se to těhotných ženám záhadně vyhýbá, ale více informací neposkytl.
Pokud nebudete v izolaci po celou dobu tehotenstvi, tak asi nevidim duvod proc zustavat doma 🙂
@lilien66 https://www.gynultrazvuk.cz/koronavirus-a-tehot... třeba tady i s odkazy na jiné materiály, hodně toho dává i na svůj FB profil.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@elissa48 učitelka nejsem, ale doma bych asi zůstala, pokud tedy nemáte stejné riziko, že Vám to domů donese manžel a můžete si to dovolit financně.