Těhotenství 18. tt, růžové na toaletním papíře. Máte zkušenost?

mishela11
24. črc 2024

Dobrý den chci se zeptat , jsem v 18tt těhotenství a od 9tt mám jednou až dvakrát do týdne růžové zbarvení na toaletním papíře když se utřu . Na spodním prádle ani v moči nemam žádnou krev ale pouze jen když se utřu papírem a to mám jen v ten den to zbarvení dvakrát na toaletním papíře a pak zase nic , vhci říct ze ti nemám celý den . Nyní bydlím ve Švédsku a lékařská i porodní asistentka tvrdí ,ze je to normální ze pokud nekrvacim a nemám bolesti tak je to normální .Dle posledního UT je miminko v pořádku . Chci se zeptat zda mate někdo podobnou zkušenost . Je to moje páté těhotenství , 2x jsem porodila a dva samovolné potraty . Budu rada za odpovědi a nějaké nové zkušenosti . Děkuji

terezie90
24. črc 2024

@mishela11 ahoj, buď v klidu, od pátého měsíce vždy odevzdávám moč a pokaždé najdou stopu krve s bílkovinou. Nic mi není a za pár dnů budu rodit🌹☺Přeji Ti hodně štěstí a buď v klidu, není to nic, co by ublížilo. 🍀🌹

mishela11
autor
24. črc 2024

@terezie90 děkuji za odpověď 🌸myslíte tedy že je normální ze dvakrát do týdne mám lehounké růžové zbarvení na toaletním papíře a že se nemám bát ?

anniej
24. črc 2024

@mishela11 Ne, nevadí. Celý spodek je prokrvený. Plašila bych až bych krvácela, pokud je na kontrolách vše ok, tak bych se nestresovala.

mishela11
autor
24. črc 2024

@anniej děkuji za odpověď 🌸😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru