Ahoj holky.
Jsem 27tt a už mám pěkne bříško a přidali se mi k tomu bolesti zad a břicho mě strašně pne. Když si ho pridrzuju tak je to lepší 😀 Takže jsem se rozhodla ke koupi pásu.Ale...Nemám stim zadnou zkušenost , tak se chci zeptat,s jakým pásem máte dobré zkušenosti a jak vybrat správnou velikost?
@veronika8808 Taky jsem chtěla koupit pás, ale jelikož ten se dá využít jen v těhotenství, tak jsem se nakonec rozhodla pro šátek, konkrétně minu baby wrap, jsem s ním moc spokojená.
Koupila jsem podpůrný pás Medela, ve zdravotních potřebách. Byla jsem za něj ráda. Moc mi pomohl. Zrovna ho prodávám.
Taky hlasuju pro rebozo šátek. Mrkni na stránky rodolad.cz.
@veronika8808 ahoj ja nosila podpurny pas uz asi od 24 tt, nejen kvuli brichu, ale i rozestupu jizvy. kupovala jsem nejaky na doporuceni Mudr. znackovy, stal asi 1400. Jakou mas velikost jeste jo mam nevyuzity doma..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kup si rebozo satek a mas doma univerzalni velikost a navic skvely zavinovaci prostredek po porodu. Koupila jsem na Fleru a nosim ho od 20tt