Těhotenská podprsenka. Kde je prodávají, abych je mohla vyzkoušet?

mamca27
18. lis 2019

Ahoj holky poraďte mi mám problém. Už snad od 3 měsíce. Vadí mi normální podprsenka s kosticema. Tak jsem zacla nosit sportovní jenže ta mě tak tlačí pod prsy. Tak. Jsem si objednala s lidlu nějakou větší ale zas mě tlačí. Tak jsem si objednala s Bonbrixu a v té se taky necítím. Nevíte kde mají v obchodě kojící podprsenky, že bych rovnou tam vyzkoušela. Nechci zas platit poštovné když bych to měla zas vracet. Děkuji za typy

jituli84
18. lis 2019

@mamca27 Já viděla nějake v DM

lida9
18. lis 2019

do spodniho pradla v tehu se vyplati investovat a vyzkouset ci si nechat poradit od obsluhy...nevim odkud jsi, ale koukni do nejblizsiho vetsiho mesta primo na tehu obchody se spodnim pradlem... nejlepsi investice

zuzzik82
18. lis 2019

Mam z HM a jsou super. Nosila jsem od 6mesice.

maikiepoint
18. lis 2019

Ja koupila perfektní v Marks & Spencer!

drep
18. lis 2019

Triola

babanci
18. lis 2019

Marksandspencer, tam mají perfektní. A

martiniquest
18. lis 2019

Doporucuju lambadu z CA. Ma strih jako sportovni, ale nikde netlaci, je dobre pruzna a pouzivala jsem ji i jako kojici. Cena kolem 250

dekubo
18. lis 2019

Já mám z Lindexu, za mě super

widowblack
18. lis 2019

V tchibu měli dvě, sedou a modrou a musím říct že super ! Nesnáším kostice , tahle je z materialu jako jsou sportovky - takže se natahne jak je třeba 😉

klovalka
18. lis 2019

Ahoj, dobře radí a mají více typů na vyzkošení v Le Chaton (trochu dražší, ale sedí perfektně), nebo je ještě je specializovaná prodejna na Smichově, kde mají velký výbwr těhotenského prádla.

widowblack
18. lis 2019

Zapoměla sem dopsat že jsou to i kojičky 😉 https://www.tchibo.cz/m/bezesve-kojici-podprsen...

lenka_tom
18. lis 2019

@mamca27 ono asi dost záleží na rozměrech a jestli používáš správnou velikost. Hodně holek dělá chybu v tom, že mají moc velký objem pod prsy a malý přes prsa. Podprsenka se pak různě zařezává a u větších prsou z toho můžou i bolet prsa a záda.

olga_
18. lis 2019

Zamiř do obchodu Správná podprsenka v Praze, případně v Jihlavě, plus mají i e-shop.

lenka_tom
18. lis 2019

@olga_ přesně tak nebo v caresse tomu taky rozumí

merope
18. lis 2019

Sama taky nesnáším kostice. Dlouho jsem nosila ke kojení "normální", protože jsem se nemohla dostat do obchodu. Pak jsem koupila v Lídlu, dá se, ale nesedí. Chlap objednával na astratexu a zda něco nechci - pečlivě jsem se poměřila po všech stránkách a zkusila objednat (kojící bez kostic tam měli v mé velikosti jedinou) a sedla jak ulitá.

Kdybych nepořídila, tak v Praze u zastávky tramvaje Zenklova je přímo speciálka na kojící podprsenky, tam si určitě vybereš a kdyby ne, tak poradí, umí i objednat a tak (já tam ale byla coby těhotná kolem 30tt jen na obhlídku, rodila jsem předčasně a pak se tam prostě nedostala, ale recenze mají všude po netu skvělé).

mamca27
autor
18. lis 2019

Holky děkuji, určitě se stavím v Praze.

sikkacirek
18. lis 2019

já mám termín za šest dnů, ale už tři měsíce nosím kojící tílka :D :D...podle mě je to zázrak na prsa :D a jen lituju, že jsem o tom nevěděla už od druhého měsíce :D, takže jestli vadí podprda, tak kojící tílko je jasná volba :D...navíc teď na zimu je to i praktický

niki_krat
19. lis 2019

Já mám z Lindexu uz od 5 mesice, a zrovna jsem si vzala kojici je perfektni 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru