Ahojte,
Od zaciatku tehu ma taha a picha na lavej, sem tam pravej strane podbruska. Doktorka mi to viackrat pozerala, vajecnik je v poriadku a nic podozrive tam nevidela.
Teraz v 21tt sa to trochu zhorsilo, trpim aj naduvanim a zapchami. Mam za sebou uz 1 cisarsky rez.
Najblizsiu poradnu mam teraz vo stvrtok, dala som si na noc magnezium.
Myslite, ze mam ist na pohotovost alebo staci pockat do stvrtka? Viem si dat doma kludovy rezim a uzivat magnezium. Brusko mi netvrdne, iba to tahanie a pichanie je miestami dost neprijemne.
Řekla bych ze to mohou i praskat srusty po prvním císaři, měla jsem teď to samé.
@betthany a ako sa to riesi? Ja som na pohovost nesla ale oddychujem doma a je mi lepsie
@cherie24 mne sa to praveze jak som lezala, preslo. Ale dam si dnes oddych a uvidime. Tiez som nachystana ist na pohovost.
A tebe co pomohlo na tu bolest?
Neřeší se to nijak.🙈 Doktor mi říkal ze nejlepší léčbou srůstů je těhotenství.😅 Takže to jen prezit..když mi pak delali císaře tak jsem tam srust neměla ani jeden, takže fakt všechny popraskaly samy👌🏻
Dostala jsem injekci magnézia a vynadáno, že se mám šetřit. Já jsem dost lítala kolem starší, doma i na zahradě a ač těhotenství není nemoc, tak šetřit by se člověk měl 🙂 pak už jsem takhle nešaškovala...
To co popisuješ mi přijde jako normální natahování vazů, zvlášť pokud jsi zkontrolovaná a vše vypadá v pořádku🙂 trochu víc odpočívej, víc se nedělá nic, mám to samé, ale i s celodenním tvrdnutím břicha.
Ja tiez dost beham aj som bola cez vikend na takej lahsej ture ale vobec som sa necitila zle ani brucho netvrdlo. Ale dala som si magnezium a dala kludovy rezim a je to ovela lepsia. Skusim sa viac setrit.
Dakujem vsetkym za radu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A nemůžou to být děložní vazy? Já kvůli tomu skončila někdy v 22. Týdnu i v noci na pohotovosti
Byla to fakt ukrutná bolest, až jsme se oba báli, že se spustil porod. 🙈