Ahoj holky mám dotaz jsem 12 tt včera jsem byla na vaginalnim utz a dneska ráno sem měla na papíru takové růžové hnědé spineni muže to byl z toho ? Díky za odpověď
@jjasmina tohle byl můj poslední vaginální utz před screeningem a co sem slyšela tak to takhle zatím měli všechny tehulky
@jjasmina v tomhle týdnu to ještě nemusí úplně jít přes břicho. Byla jsem na screeningu ve 14 tt a doktor několikrát vystřídal oba ultrazvuky, protože prcek nechtěl spolupracovat a doktor pořád nemohl něco najít nebo změřit. Ale u prvního syna mě už dělal ultrazvuk taky jen přes břicho.
@katanovobran a dělal jen ultrazvuk nebo i vyšetřoval?
@mishulka26 Nene jen utz
Ja po vaginalnim utz vzdycky spinila.
@lentilkah Uf,to jste mě uklidnila já to nemám moc jen když se se utrela tak na papíře,jinak je to v pohodě
Může to být, hrdlo je v těhotenství prosáklé a mohlo dojít k poškození nějaké drobné žilky. Pokud to nepokračuje, nemáš křeče nebo nekrvácíš jasnou krví, tak je to ok.
@iris92 ne to vůbec ne
Já taky někdy po vaginalnim ultrazvuku spinim. V tehu i bez. Spatne ty vysetreni snáším, jsem napjatá a je to.
Taky jsem spinila tak půl dne, je to v pořádku. Pokud nekrvacis více nebo nemáš silnější bolesti,tak v pohodě 🙂
Já spinila uplne stejně po vaginálním a to dost, bylo to ok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katanovobran nemělo by, nicméně mě dr vysetrovala už jen přes břicho teda