Špinění po utz. Může to být tím utz?

katanovobran
10. únor 2022

Ahoj holky mám dotaz jsem 12 tt včera jsem byla na vaginalnim utz a dneska ráno sem měla na papíru takové růžové hnědé spineni muže to byl z toho ? Díky za odpověď

jjasmina
10. únor 2022

@katanovobran nemělo by, nicméně mě dr vysetrovala už jen přes břicho teda

katanovobran
autor
10. únor 2022

@jjasmina tohle byl můj poslední vaginální utz před screeningem a co sem slyšela tak to takhle zatím měli všechny tehulky

mishulka26
10. únor 2022

@jjasmina v tomhle týdnu to ještě nemusí úplně jít přes břicho. Byla jsem na screeningu ve 14 tt a doktor několikrát vystřídal oba ultrazvuky, protože prcek nechtěl spolupracovat a doktor pořád nemohl něco najít nebo změřit. Ale u prvního syna mě už dělal ultrazvuk taky jen přes břicho.

mishulka26
10. únor 2022

@katanovobran a dělal jen ultrazvuk nebo i vyšetřoval?

katanovobran
autor
10. únor 2022

@mishulka26 Nene jen utz

lentilkah
10. únor 2022

Ja po vaginalnim utz vzdycky spinila.

katanovobran
autor
10. únor 2022

@lentilkah Uf,to jste mě uklidnila já to nemám moc jen když se se utrela tak na papíře,jinak je to v pohodě

iris92
10. únor 2022

Může to být, hrdlo je v těhotenství prosáklé a mohlo dojít k poškození nějaké drobné žilky. Pokud to nepokračuje, nemáš křeče nebo nekrvácíš jasnou krví, tak je to ok.

katanovobran
autor
10. únor 2022

@iris92 ne to vůbec ne

biciklissie
10. únor 2022

Já taky někdy po vaginalnim ultrazvuku spinim. V tehu i bez. Spatne ty vysetreni snáším, jsem napjatá a je to.

andelka33
10. únor 2022

Taky jsem spinila tak půl dne, je to v pořádku. Pokud nekrvacis více nebo nemáš silnější bolesti,tak v pohodě 🙂

9radka9
12. únor 2022

Já spinila uplne stejně po vaginálním a to dost, bylo to ok

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru